Internet virus?

poruka: 9
|
čitano: 1.770
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Internet virus?

dečki evo problema, svaki put kad pokrenem računalo neki se program automatski prikači tj. pokrene. antivirusni i spyware programi nepomažu, neki uklone cookies-e ali ponovno se vrate kad se pokrene sistem. možda neki trojanac. također komp mi je postao dosta spor. a prvi put kad sam ušao internet explorer je otvorio milijun prozora dok nisam IE stavio security na high jer ga nekoristim vec firefox. molim pomoć. evo i slike

prva prva
druga druga
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 15:09 (legionares1).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet virus?

Skeniraj sa MBAM-om.Najvjerojatnije imas Virusa...Pokreni Full Scan

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet virus?

nema pomoći. on je našao neke, međutim to nisu ti. btw javlja ponekad da je blokirao outgoing i incoming napad da neode na neke maliciozne web stranice. btw primjetio sam da su mi nestao folder cookies, nije hidden, a mogu doći do njega samo preko ako upišem u adresu

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Internet virus?

koji antivirus imas?

kao sto kolega kaze, MBAM, SAS, Sophos Anti-Rootkit, ili recimo zaprzi si sa ImgBurn-om Ultimate Boot CD, pa sa time prođi ;)

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
16 godina
RE: Internet virus?
marinn95 kaže...

koji antivirus imas?

kao sto kolega kaze, MBAM, SAS, Sophos Anti-Rootkit, ili recimo zaprzi si sa ImgBurn-om Ultimate Boot CD, pa sa time prođi ;)

Da, skeniraj sa SAS-om i Sophos Anti-Rootkit programom i prije nego što pokreneš skeniranje isključi se sa Interneta. Vidi također što kaže HijackThis i kopiraj izvještaj ovdje i na forum.

15 godina
neaktivan
Internet virus?

Iskljuci system restore idi u safe mode with networking

tamo skeniraj mbam-om i hitmanom.

stavi log iz hijackthis ovdje:

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet virus?

stavio windows 7. sad nema problema. sve sam pokusao, al uzalud, izgleda da je neki haker upao :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Internet virus?
legionares kaže...

stavio windows 7. sad nema problema. 

Koju sad zastitu/antivirus koristis?

strpljenje i ucenje donosi uspjeh.
15 godina
Re: Internet virus?
legionares kaže...

stavio windows 7. sad nema problema. sve sam pokusao, al uzalud, izgleda da je neki haker upao :)

je je, jako si im bitan u zivotu...

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice