instaliro sam jednu igru na disk C i dali ja nju mogu premjestiti na disk D bez da je obrisem pa ponovno instaliram
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja sam tak jednom probao no bezuspjesno...meni nije moglo...sad nezz.
ajde ljudi zanima me
ajd bgti nek neko napise ak zna...i mene zanima
Ako je igra orginal onda ne,a ako je piratska onda u većini slučaja možeš.
pa naravno da mozes,premjestis folder igre i onda schorcut-u namjestis target tam gdje je folder i taj exe igre
Ako je igra orginal onda ne,a ako je piratska onda u većini slučaja možeš .
instaliro sam jednu igru na disk C i dali ja nju mogu premjestiti na disk D bez da je obrisem pa ponovno instaliram
Ne mora značiti da će ti uvijek raditi. Možda ti i igra bude radila, ali ti možda neće praviti saveove, ili tako nešto što ćeš tek kasnije shvatiti, i neće ti biti drago. Bolje za svaki slučaj uninstalliraj igru, pa je ponovo instaliraj. Šta je sigurno, sigurno je.
Kolko ja znam, to se ne može napraviti ni s jednom igricom instaliranom MS installerom zato što je u registryju zapisano da je igrica instalirana na točno određenom mjestu i ako se premjesti neće raditi.
Druga je stvar s RIP-ovima koje ne treba instalirati.
Kolko ja znam, to se ne može napraviti ni s jednom igricom instaliranom MS installerom zato što je u registryju zapisano da je igrica instalirana na točno određenom mjestu i ako se premjesti neće raditi.
neke se mogu premjestiti neke ne
a to se ne može znati ako se ne isproba
ove ripovane bi trebao moći premjestiti, kao što rekoh, nema pravila
spremi samo profile folder i opet instaliraj igru na D(da, makni i sa C).
Nekad nije potrebno uopce ni editirati registry da bi se tako moglo uraditi..
Npr. Hocu da igram Call of Duty 2 1.0 verziju i 1.3 verziju. Instaliram igru 1.0, kopiram citav folder gdje je igra instalirana na drugu particiju, zatim instaliram patch 1.3 i voila.
Imam odjednom Call of Duty 2 verzije 1.0 i 1.3, te po potrebi koju hocu verziju igrati taj Shortcut i pokrecem. Igra je original.
Dali moze svaka igra tako, to neznam, ali ova moze.