Igra na disku C

poruka: 19
|
čitano: 3.071
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Igra na disku C

instaliro sam jednu igru na disk C i dali ja nju mogu premjestiti na disk D bez da je obrisem pa ponovno instaliram

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Igra na disku C

ja sam tak jednom probao no bezuspjesno...meni nije moglo...sad nezz.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Igra na disku C

ajde ljudi zanima me

16 godina
protjeran
Igra na disku C

ajd bgti nek neko napise ak zna...i mene zanima

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra na disku C

Ako je igra orginal onda ne,a ako je piratska onda u većini slučaja možeš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra na disku C

pa naravno da mozes,premjestis folder igre i onda schorcut-u namjestis target tam gdje je folder i taj exe igre

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2009 20:10 (Geralt-The Witcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toma kaže...

Ako je igra orginal onda ne,a ako je piratska onda u većini slučaja možeš .

ajd mi molim te reci kakve veze ima jel igra original ili ne ako oce samo premjestit igru,svaku igru mozes premjestit.
16 godina
protjeran
MarioVk kaže...

instaliro sam jednu igru na disk C i dali ja nju mogu premjestiti na disk D bez da je obrisem pa ponovno instaliram

Copiraj cijeli folder od igre iz igru file-sa u program files na disk D.
Meni uspije svaki put
HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.4.2009 20:18 (Dinjo).
16 godina
neaktivan

Ne mora značiti da će ti uvijek raditi. Možda ti i igra bude radila, ali ti možda neće praviti saveove, ili tako nešto što ćeš tek kasnije shvatiti, i neće ti biti drago. Bolje za svaki slučaj uninstalliraj igru, pa je ponovo instaliraj. Šta je sigurno, sigurno je.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Igra na disku C

Kolko ja znam, to se ne može napraviti ni s jednom igricom instaliranom MS installerom zato što je u registryju zapisano da je igrica instalirana na točno određenom mjestu i ako se premjesti neće raditi.

Druga je stvar s RIP-ovima koje ne treba instalirati.

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igra na disku C

kopiraš, malo editiraš registri i radi.

sve se nalazi u HKEY_LOCAL_MASCHINE\Software.

slika slika
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
i_rambo_plache kaže...

Kolko ja znam, to se ne može napraviti ni s jednom igricom instaliranom MS installerom zato što je u registryju zapisano da je igrica instalirana na točno određenom mjestu i ako se premjesti neće raditi.

e to.. ja sam instaliro igricu koja je ripana (umanjena za 3 gb i kad pokrenem neki setup.bat on je instalira po svome u neku tamo mapu jel ja nju sad pomu premjestiti
16 godina
protjeran

neke se mogu premjestiti neke ne

a to se ne može znati ako se ne isproba

ove ripovane bi trebao moći premjestiti, kao što rekoh, nema pravila

17 godina
neaktivan
Geralt-The Witcher kaže...
toma kaže...

ajd mi molim te reci kakve veze ima jel igra original ili ne ako oce samo premjestit igru,svaku igru mozes premjestit.
 E na tvoje neznanje orginalne igre ti imaju razne zaštite ako još nisi čul za njih,te prilikom pokretanja orginala provjerava se sama igra.Daj si nabavi neki orginal i videl buš da ju nebreš kopirati sa jednog diska na drugi,prije nego ideš nekoga tak glupo citirati.I pročitaj si malo na netu kak neke od zaštita funkcioniraju.

A za autora,ovo kaj si skinul možeš prebaciti kak očeš,radit će.Meni se čini da ti to i piše u .nfo datoteci od igre,jer ta verzija sa takvom instalacijom ne upisuje ništa u registry, i crackirana je.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 9:47 (toma).
17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
i_rambo_plache kaže...

e to.. ja sam instaliro igricu koja je ripana (umanjena za 3 gb i kad pokrenem neki setup.bat on je instalira po svome u neku tamo mapu jel ja nju sad pomu premjestiti
Ako bi ju premještao morao bi editirati registry zato što se igrica instalira (vjerojatno skullpturin rip?), znači neće raditi ako ju premjestiš.

Ima ripova koji se ne trebaju instalirati (kao npr. dopemanovi ripovi) i njih možeš micati.
Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
17 godina
neaktivan
Igra na disku C

spremi samo profile folder i opet instaliraj igru na D(da, makni i sa C).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toma kaže...
Geralt-The Witcher kaže...
toma kaže...

E na tvoje neznanje orginalne igre ti imaju razne zaštite ako još nisi čul za njih,te prilikom pokretanja orginala provjerava se sama igra.Daj si nabavi neki orginal i videl buš da ju nebreš kopirati sa jednog diska na drugi,prije nego ideš nekoga tak glupo citirati.I pročitaj si malo na netu kak neke od zaštita funkcioniraju.

A za autora,ovo kaj si skinul možeš prebaciti kak očeš,radit će.Meni se čini da ti to i piše u .nfo datoteci od igre,jer ta verzija sa takvom instalacijom ne upisuje ništa u registry, i crackirana je.
neda mi se sad prepirat s tobom,al neznam ja o kakvim ti zastitama pricas,ja sam original igre bez problema premjestao iz c na d,samo editirao registry i to je to.
17 godina
Igra na disku C

Nekad nije potrebno uopce ni editirati registry da bi se tako moglo uraditi..

Npr. Hocu da igram Call of Duty 2 1.0 verziju i 1.3 verziju. Instaliram igru 1.0, kopiram citav folder gdje je igra instalirana na drugu particiju, zatim instaliram patch 1.3 i voila.

Imam odjednom Call of Duty 2 verzije 1.0 i 1.3, te po potrebi koju hocu verziju igrati taj Shortcut i pokrecem. Igra je original.

Dali moze svaka igra tako, to neznam, ali ova moze.

Silence is golden when you can't think of a good answer. Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ovaj program je sve što ti treba

Application Mover

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: