skino sam drivere za grafu 9.2 x64 vista i problem je sledeci kad ocu da extraktujem drivere javi mi gresku da je skinuti file ostecen i nemoze nastavit a na forumu od te stranice sa koje sam skino svima normalno pre toga sam sve redovno ocistio od prethodnih drivera evo slike
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa downloadaj file ponovno.
jesi probao ponovo skinut, može biti da nije do kraja skinuto, bez obzira na veličinu, meni se znalo dešavati da neki fajl skine za sek(a nije nikako mogo) a piše ispravna veličina fajla.
koje windowse imaš, jesu li redovito osvježavani (update)
Pa downloadaj file ponovno.
jesi probao ponovo skinut, može biti da nije do kraja skinuto, bez obzira na veličinu, meni se znalo dešavati da neki fajl skine za sek(a nije nikako mogo) a piše ispravna veličina fajla.
koje windowse imaš, jesu li redovito osvježavani (update)
cache browser-a de mi reci na koji nacin..imam ccleaner pa sa njim cistim
jesi siguran da je link ispravan, jer me ne upućuje na navedenu datoteku? znam da kasnim sa odgovorom, sori
ma sve je u redu ovo je prava stranica http://0.arenabg.com/ ali problem je do njih sto sam i gore vec reko daju samo skidat ko ima bulgarian proxa..mada sam ja to sredio naso neki bugasrski ip i copiro ga u utorrent i to je to sad radi