Error prilikom kopiranja

poruka: 11
|
čitano: 1.338
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Error prilikom kopiranja

skino sam drivere za grafu 9.2 x64 vista i problem je sledeci kad ocu da extraktujem drivere javi mi gresku da je skinuti file ostecen i nemoze nastavit a na forumu od te stranice sa koje sam skino svima normalno pre toga sam sve redovno ocistio od prethodnih drivera evo slike

q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.3.2009 14:49 (gujarroba).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Error prilikom kopiranja

Pa downloadaj file ponovno.

16 godina
protjeran

jesi probao ponovo skinut, može biti da nije do kraja skinuto, bez obzira na veličinu, meni se znalo dešavati da neki fajl skine za sek(a nije nikako mogo) a piše ispravna veličina fajla.

koje windowse imaš, jesu li redovito osvježavani (update)

16 godina
protjeran
zstef kaže...

Pa downloadaj file ponovno.

ma da 7 puta i to sa razlicitiih stranica...
e sad to vam je extream driveri za ati-jeve graficke mozete naci na tweakforce.com
q6600(3.4ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula
16 godina
protjeran
livadasb kaže...

jesi probao ponovo skinut, može biti da nije do kraja skinuto, bez obzira na veličinu, meni se znalo dešavati da neki fajl skine za sek(a nije nikako mogo) a piše ispravna veličina fajla.

koje windowse imaš, jesu li redovito osvježavani (update)

vistu x64 ....sto se tice update to je sve uredno

ma skinem i cekam jos par sekundi ali opet nista
17 godina
neaktivan
livadasb kaže...

Svi browser-i imaju mogućnost "pre-loada" linkova, pogotovo uz današnje širokopojasne veze. Zato ti je unaprijed skinuo tu datoteku u svoj cache i kad si je odlučio download-at, onda ju je samo iskopirao iz cache-a.

Kaj se tiče corrupted file-a, jesi li probao očisti cache browser-a? Jer ako nisi, onda si mogao taj file skidat nebrojeno mnogo puta ali će ti ga izvlačit iz cache-a.
Također, postoji (malo vjerojatna) mogućnost da ti RAM ima grešku, pa ga tijekom otpakiravanja zapiše baš u taj dio RAM-a
16 godina
protjeran
Error prilikom kopiranja

cache browser-a de mi reci na koji nacin..imam ccleaner pa sa njim cistim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
možeš i sa ccleaner-om, možeš izravno iz browsera (Firefox: Tools-Clear private Data)
16 godina
protjeran
TripperNX kaže...
možeš i sa ccleaner-om, možeš izravno iz browsera (Firefox: Tools-Clear private Data)
 da al opet isto....ajd probaj skinut sa stranice ako ti nije problem pa da mi javis da li i tebi javlja isti problem
http://files.filefront.com/Xtreme+G+92+Vista64exe/;13441241;/fileinfo.html
17 godina
neaktivan

jesi siguran da je link ispravan, jer me ne upućuje na navedenu datoteku? znam da kasnim sa odgovorom, sori

16 godina
protjeran
Error prilikom kopiranja

ma sve je u redu ovo je prava stranica http://0.arenabg.com/ ali problem je do njih sto sam i gore vec reko daju samo skidat ko ima bulgarian proxa..mada sam ja to sredio naso neki bugasrski ip i copiro ga u utorrent i to je to sad radi

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice