ovako napravio sam cs 1.6 decide server ali niko nemože ući n njega osim samog mene, koji ip da drugima dam,,,onaj s kojim ja ulazim njima neide
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...dedicated server, ne decide server...
ok zna ko dgovor treba mi pomoc
E pa visok cilj si si postavio s dedicated serverom... Njega nije tako lagano otvoriti (pitanje dal si ti uopće otvorio dedicated ili obični).
Jedno pitanje: Jesi napravio port forward?
E pa visok cilj si si postavio s dedicated serverom... Njega nije tako lagano otvoriti (pitanje dal si ti uopće otvorio dedicated ili obični).
Jedno pitanje: Jesi napravio port forward?
radio sam po ovom tut i sta bi sad ja treba napravit sljedece???
radio sam po ovom tut i sta bi sad ja treba napravit sljedece???
piratsku
piratsku

zaboravi na non steam dedicated server, ja vec 2 godine pokusavam to napravit, sve sam patcheve i crackove isprobao, otvorio portove i jedno velko nista :( zato ili nabavi steam ili igraj na pravim serverima ;)
btw - i da uspijes ping bi ti bio 2000 jer ne mozes imat na istom kompjuteru server i igrat na njemu
Moze se i na piratu ja svako vece igram sa rajom cs-a
-kad idgnes server ukucas sebi onaj ip iz servera, a drugima ne dajes taj ip nego odes na whatismyip.com i taj ip dajes al na njega dodas :port koji si napisao kad si dizao server
btw. kad dizes server iskljuci firewall i antivirus i te cake..
imam vistu i ne mogu da ubacim ni jedan server-ip adresu.....dali neko moze da mi pomogne..... :-)