Cs 1.6 decide server

poruka: 12
|
čitano: 7.349
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Cs 1.6 decide server
pitanje

ovako napravio sam cs 1.6 decide server ali niko nemože ući n njega osim samog mene, koji ip da drugima dam,,,onaj s kojim ja ulazim njima neide

neču nikad više pogoditi razrednicu papiričem u glavi i derati se headshout -:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cs 1.6 decide server

...dedicated server, ne decide server...

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Cs 1.6 decide server
autorov komentar

ok zna ko dgovor treba mi pomoc

17 godina
neaktivan
Cs 1.6 decide server

E pa visok cilj si si postavio s dedicated serverom... Njega nije tako lagano otvoriti (pitanje dal si ti uopće otvorio dedicated ili obični).

Jedno pitanje: Jesi napravio port forward?

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...

E pa visok cilj si si postavio s dedicated serverom... Njega nije tako lagano otvoriti (pitanje dal si ti uopće otvorio dedicated ili obični).

Jedno pitanje: Jesi napravio port forward?

Nemožeš mašit između dedicateda i običnog kad se obični pravi u samome kanteru i ti igraš, a dedicated se podiže van kantera. 

Nego ljudima daješ ip koji je tebi dao tvoj ISP, znači možeš recimo otvorit Carnet bandwith meter i tamo ti piše tvoja trenutna ip adresa. Svaki put kad se reconectaš morati ćeš nanovo dizati server i ljudima davati novu ip adresu (jer ti se ista svakim reconectom mijenja). Ako nemaš barem 10Mb zakupljene brzine nemoj pokušavati dizati server jer će ti upload (koji je ovdje najbitniji) biti u najmanju ruku sakat i ljudi i ako joinaju imati će preveliki ping, već nakon trećeg - četvrtog igrača.

Ako si napravio sa steamom taj server onda će ti moći joinati također samo ljudi koji imaju steam. Ako si ga digao sa nonsteamom predlažem da si ti i ostali igrači instalite v21 patch, a pošto je steam client nedavno radio update, ako dižeš nonsteam server neće ti moći joinati steam igrači.

Ako ti je modem u routingu moraš napraviti port forward porta od servera (default: 25000 ako se nevaram), a ako je u bridgu onda samo stavi dedicated server pod exceptionse u windows firewall.

Nego zašto bi dizali svoje servere kad u hrvatskoj imamo par publica koji su trenutno ne iskorišteni i slabo se igra na njima a ok su serveri. Više o njima i ip adresama možete naći na Hrvatskom CS communityu
"ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati" - Flegma (car)
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 13:04 (nCh!).
17 godina
neaktivan
autorov komentar

radio sam po ovom tut i sta bi sad ja treba napravit sljedece???

http://www.gamers.ba/forum/1/52459/cs-dedicated-server-

17 godina
neaktivan
crowap kaže...

radio sam po ovom tut i sta bi sad ja treba napravit sljedece???

http://www.gamers.ba/forum/1/52459/cs-dedicated-server-

El imas original igru (imas igru preko steam-a)
 ili piratsku?
Budučnost: Monitor: LG W2234S 22'' Procesor:AMD Athlon x2 6000+ HDD:Hitachi 500gb Matična: GigabyteM52L-S3 Ram: 4x2gb buffolo Grafička:Hd 3850 1Gb Sadašnjost: Monitor: Compaq 17" Procesor: Sempron 2.0 Ghz Matična: ESC 7050pv Ram: 2x1gb Buffolo Hdd: Hitachi 500gb Grafička: Hd 3850 1Gb
17 godina
neaktivan
autorov komentar

piratsku 

17 godina
neaktivan
crowap kaže...

piratsku 

Ništa od toga moraš imati steam, dobar komp , dobar internet...............
I naravno upute za pravljenje servera , ja sam napravio za css moglo je
doči 4 ljudi.....računajuči i mene......da staviš na više štekalo bih i ping bih bio previsok.Plač
Budučnost: Monitor: LG W2234S 22'' Procesor:AMD Athlon x2 6000+ HDD:Hitachi 500gb Matična: GigabyteM52L-S3 Ram: 4x2gb buffolo Grafička:Hd 3850 1Gb Sadašnjost: Monitor: Compaq 17" Procesor: Sempron 2.0 Ghz Matična: ESC 7050pv Ram: 2x1gb Buffolo Hdd: Hitachi 500gb Grafička: Hd 3850 1Gb
16 godina
neaktivan
Cs 1.6 decide server

zaboravi na non steam dedicated server, ja vec 2 godine pokusavam to napravit, sve sam patcheve i crackove isprobao, otvorio portove i  jedno velko nista :( zato ili nabavi steam ili igraj na pravim serverima ;)

btw - i da uspijes ping bi ti bio 2000 jer ne mozes imat na istom kompjuteru server i igrat na njemu

hRva mRva z in da house
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 18:00 (hRva mRva).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze se i na piratu ja svako vece igram sa rajom cs-a

-kad idgnes server ukucas sebi onaj ip iz servera, a drugima ne dajes taj ip nego odes na whatismyip.com i taj ip dajes al na njega dodas :port koji si napisao kad si dizao server

btw. kad dizes server iskljuci firewall i antivirus i te cake..

Intel core2quad 2,33GHz, 4gb ram II OCZ, GF9800GE 512mb, gigabyte ep43-s3l
16 godina
neaktivan
Cs 1.6 decide server

imam vistu i ne mogu da ubacim ni jedan server-ip adresu.....dali neko moze da mi pomogne..... :-)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice