Bugovi u igrama

poruka: 23
|
čitano: 2.795
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bugovi u igrama

nakon instaliranja nove grafičke kartice ati radeon hd 4850 počeli su mi se pojavljivati bugovi u igrama koji mi totalno sjebu igru i zapravo je uopće nemoguće igrat tako. Instaliro sam drivere koje sam dobio sa karticom ali ne razumijem zasto mi se bugovi pojavljuju ,sa starom grafom se nisu pojavljivali, bila je isto ati. windowsi su mi xp last
Molim cijenjene forumaše da mi pomognu rjestiti ovaj problem, hvala!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bugovi u igrama

Kakve bugove? Probaj skinuti najnovije drivere za svoju grafičku (http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx), možda ti to pomogne.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bugovi u igrama

Koju maticnu plocu imas?

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Bugovi u igrama

bugovi su takvi da mi iskaču neke crte, plohe ma ne znam kako bi objasnio driveri ne pomazu

16 godina
neaktivan

Maticna mi je AS ROCK 775 dual - 880pro

16 godina
neaktivan

nisu ti to bugovi

to ti je nesto do ploče ili napajanja

od miline tresu mi se jaja u gacama budi se azdaja
16 godina
neaktivan

sta kako rjesiti problem moze li malo detaljnije objasnjenje

16 godina
neaktivan
Bugovi u igrama

evo gledam malo po netu i vidim da je to jedna od najgorih ploča

pci express utor je samo x4 propusnosti sto dramaticno smanjuje perfomanse pogotovo kod hd4850

zbavi volju ploču

bolje neku s g31 cipsetom od 200kn nego ovaj srot

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

dobro mozda je srot ne znam ali da li mi se zbog nje to događa , da malo opisem kakav je problem ako pomaze npr u assasin creed nist ne trza cak se igra normalo ponasa ponekad i nema bugova al to je rijetkost

17 godina
neaktivan
Kalašnjikov kaže...

Maticna mi je AS ROCK 775 dual - 880pro

Kalašnjikov kaže...

dobro mozda je srot ne znam ali da li mi se zbog nje to događa , da malo opisem kakav je problem ako pomaze npr u assasin creed nist ne trza cak se igra normalo ponasa ponekad i nema bugova al to je rijetkost

Ati 4000 serija grafickhi kartica ne radi najbolje u kombinaciji sa tom plocom - radi VIA chipseta koji je na njoj.

Imao tu plocu (zato sam te i pitao jer sam odmah posumnjao na nju), stavio ati 4670 i imao sam zestoke artefakte u  igarama -  CoD2, CoD4 itd.

Neke igre su radile ok, ali vecina nije, jer su se pojavljivali artefakti u obliku sivog zida bez ikakve grafike, spikovi i razni drugi nepravilni objekti.

U windowsima ce ta kombinacija raditi ok, ali u igrama nece i neces nista moci popraviti, osim mozda sa flashom biosa, ali to nisam probao.

Moj savjet - kupi  novu i moderniju maticnu plocu - P35 ako se nema love za ista novije, ali ce barem raditi kako spada.

Btw. ta maticna ima PC- Express @ x 4 - umanjene performanse....

There are three sides of an arguement -- your side, my side and the right side...
16 godina
neaktivan

hvala ti na savjetu to je taj problem koji imam ali sad treba ponovo skupit para za matićnu ako se nikako drugacije ne moze rijesit i kako sad znat koju maticnu kupiti da mi bude kompatibilna sa ostalim komponentama

17 godina
neaktivan
Kalašnjikov kaže...

hvala ti na savjetu to je taj problem koji imam ali sad treba ponovo skupit para za matićnu ako se nikako drugacije ne moze rijesit i kako sad znat koju maticnu kupiti da mi bude kompatibilna sa ostalim komponentama

Eh sad, ne znam koje komponente imas pa ti ne mogu dati neko konkretnije rijesenje, a i ne znam do koliko bi love mogao kupiti.

Uopceno, bilo koja novija maticna ploca koja nema VIA chipset, nego neka druga koja ima malo bolji chipset, pc-express x 16  i koja ti podrzava procesor i ram koji trenutno imas.

16 godina
neaktivan

molim te preporuci mi nesto ne zelim da se opet zeznem  imam procesor intel pentium 4 dual 3.0 GHz a ram je DDR2 800MHz ili ako postoji mozda drugo rjesenje i ako je uopce isplativo da vratim ovu graficku pa zamjenim za neku koju mi maticna podrzava sto mislis o tome

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 23:04 (Kalašnjikov).
16 godina
neaktivan
Bugovi u igrama

nije da se nesto razumijem u te stvari ali mislim da je taj procesor preslab za tu graficku

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bugovi u igrama

probaj ovo:

Control Panel > Display > Settings > Advanced > Troubleshooting tab.

i tamo nađi i isključi opciju Write Combine.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

sta bi s time tocno trebao dobit??

17 godina
neaktivan
Kalašnjikov kaže...

molim te preporuci mi nesto ne zelim da se opet zeznem  imam procesor intel pentium 4 dual 3.0 GHz a ram je DDR2 800MHz ili ako postoji mozda drugo rjesenje i ako je uopce isplativo da vratim ovu graficku pa zamjenim za neku koju mi maticna podrzava sto mislis o tome

Koliko bi najvise dao novca za maticnu plocu?

Ima tu vise problema za cije rjesenje treba kompromis.

Procesor kao sto kaze spaws je usko grlo, tako da graficka ne moze u potpunosti biti iskoristena.

Tvoja sadasnja maticna ploca podrzava najvise 667 Mhz memoriju, te prema tome imas memoriju koja trenutno radi na sporijem taktu od nazivne frekvencije.

To bi se moglo malo poboljsati sa overclockiranjem al' mani se corava posla, maticna nije nesto ni za overclock.

Najbolje rjesenje:

Ako imas para uzmi neku maticnu sa P35 chipsetom, koja ce ti podrzati Pentium 4 socket 775, podrzat ce ti memoriju i ostavi graficku kako jeste i moci ce raditi bez problema - nece biti artefakata.

Kasnije kad budes nadogradjivao mozes samo ubaciti novi i jaci procesor.

Mozda najbezbolnije i najjeftinije trenutno rijesnje:

Ako mozes isposluj vracanje te graficke kartice (4850) i kupi nvidiu 9600 GT ili Ati 3870.

Dobio sam mail od proizvodjaca (ASRocK) da te graficke kartice rade bez problema, a i podrzane su.

Razmisli, pa odluci sebi koju ces soluciju.

Edit:

Nisam vidio da si napisao Pentium 3 dual 3.00 Ghz

O kojem je tacno procesoru rijec?

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." ~ Muhammad Ali
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 0:28 (boxer).
16 godina
neaktivan
nadimak888 kaže...

probaj ovo:

Control Panel > Display > Settings > Advanced > Troubleshooting tab.

i tamo nađi i isključi opciju Write Combine.

ovim su mi nestali bugovi barem sto se tice assasin creeda al mi se cini da mi to znatno usporava komp

ovo mi je procesor

Manufacturer    Intel
Version    Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz (64bit supported
External Clock    200 MHz
Maximum Clock    3000 MHz
Current Clock    3000 MHz
Type    Central Processor
Voltage    1.3 V
Status    Enabled
Socket Designation    CPUSocket

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 2:47 (Kalašnjikov).
16 godina
neaktivan

Treba ti novi bios,čak tamo pozivaju na flashanje novog biosa zbog takvih problema.

Pa što čekaš ?

Intel Q9400 @ 3.68 / Asus P5Q-E / Corsair 2x2GB 1066 Dominator / 2x HD4850 CF / 2x 640GB Seagate 11 RAID 0 / Corsair 650W TX / Samsung T260HD
16 godina
neaktivan
Bugovi u igrama

Radije uzmi ovu ploču nego da se s tom zaj..

http://www.adm.hr/product_info.php?manufacturers_id=85&products_id=6131

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
dax1974 kaže...

Treba ti novi bios,čak tamo pozivaju na flashanje novog biosa zbog takvih problema.

Pa što čekaš ?

ne znam skeptican sam oko toga nisam nikad to radio strah me da cu pokidat cjeli komp

17 godina
neaktivan
Kalašnjikov kaže...
dax1974 kaže...

Pa što čekaš ?

ne znam skeptican sam oko toga nisam nikad to radio strah me da cu pokidat cjeli komp

Imas tutoriale na forumu za flashanje biosa.

Probaj, pa ako sta zajebes, onda kupuj novu maticnu plocu.

"He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life." ~ Muhammad Ali
16 godina
neaktivan
Bugovi u igrama

napravio sam flash biosa i eto prezivio mi je komp al nist se nije promjeniloPlač hvala svima na trudu

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice