evo slučajno mi se instalirao antivirusni program valjdkad sam nešto skidao i sad ga zelim pobrisati a nema ga ni u add or remuve programs ni u start up u
akoneko zna molim pomoć
hvala
evo slučajno mi se instalirao antivirusni program valjdkad sam nešto skidao i sad ga zelim pobrisati a nema ga ni u add or remuve programs ni u start up u
akoneko zna molim pomoć
hvala
jel mozda netko zna gdje bi se to nalazilo
Vrlo sumnjivo pa kakav je to antivirus kojega nigdje nema, ti fino skini Malwarebytes pa napravi Quick Scan i obrisi kaj nadje pa poslije cemo vidit kako dalje!!!
Probaj instalirat CCleaner i sa njim odi pod alati i probaj naci.
probam pa javim
To je možda portabilni program(za USB) - takvi programi se ne instaliraju i ni nisu prikazani kao da su instalirani....
jesi li ga probao pronaći u njegovom folderu?
na task manageru -> proces i tamo probaj obrisati njegov proces.
pogledaj i u registry: Start -> run -> "regedit.exe"
skenirao sam komp i nije nestao zove se antivirus 360
nasao sam ga u programs and files ali se neda izbrisati
Instaliraj Procesblocker... blokiraj mu proces pa ga izbriši
:\\Program Files\\A360\\av360.exe ovaj proces ti je krivacc
idi u safe mode i izbriši ga.. opasan je program...
Za unlocker potpisujem i on će ga sigurno zbrisati ,zatim poregledaj registri i upotrijebi ccleaner i aviru ,i recimo spywerdoctor.
probam pa javim
Skeniraj sistem i s Spybot Search & Destroy, a možeš ga provat izbrisati s Revo Uninstaller ako se pokaže na list taj AV 360.
Zapamti kako se zove taj antivirus i u taskmenageru otvori procese i tu bi se trebao nalaziti neki proces sa imenom 360.exe ili nesto slicno vezano sa tim nazivom antivirusa.''Ubij te procese'' samo pazi sto ubijas znaci SAMO PROCESE SA NAZIVOM TOG ANTIVIRUSA.
Potom ako je nemoguce deinstalirat pokreni CC Cliner ili rucno obrisi taj antivirus sa HDD ja sam tako radio mada to je los nacin deinstalacije i brisanja podataka.
Stoga u buduce dobro provjeri sto instaliras.Obicno instaliraj preporuke sa Buga ili sirom poznate antiviruse.