Stekanje slike?

poruka: 5
|
čitano: 1.220
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Stekanje slike??

Pozdrav,

kupio sam komp, za 600e sa kojim je sve ok i super radi ali zanima me sto je slabo tj. slabije od komponenata ili nekompatibilno jer kad gledam primjerice youtube (HD) ili film u HDu, slika kad je na full screenu onako se lomi na pola ekrana i to radi uzastopno.

Sve drzim na SSD, imam HDMI do monitora i nekuzim zasto tako radi. 

Moze pomoc i svaka sugestija je dobrodosla :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Stekanje slike??

Ovo zvuči ko da nisi instalirao drivere za grafičku karticu ili kao da s njima nešto ne štima. Ili ti se zbog nekog razloga kod reprodukcije videa ne koristi hardverska akceleracija.

Monitor ti je postavljen na 60 Hz?

Igre ti dobro rade ili se isto slika lomi?

10 godina
neaktivan
Stekanje slike??

Monitor koliko vidim i ima samo 60Hz rate. Instalirao sam drivere AMD CCC sa stranice njihove i najnovije a pokusao sam i sa driverboost programima ali opet isto. Igre rade normalno, bez tkojakog vidljivog lomljenja. Mislim film se moze gledati kad ne obracas paznju previse (netko to ne bih ni skuzio da mu se ne po/kaze) ali mozes se natjerati to primjetiti i tada postane iritantno, pogotovo kad postane navika gledati lomljenja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 1:12 (parcolovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Kakvo ti je zauzeće procesorskog vremena kad gledaš video?

17 godina

hardware (CPU+GPU), podešenost (bezbroj opcija, drivera, playera..), OS (verzija).. pa do količine RAMa, slobodnih resursa, malwarea, neispravne komponente itd itd..

ili čak i vanjski problem, npr HDCP i loš kabel, 30-60Hz i TV elektronika.. ili internet/intranet ako se streama..

sve u tom lancu može biti uzrok, pa i loš audio driver ili njegova postavka.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice