Procesor radi u mirujucem stanju

poruka: 9
|
čitano: 2.416
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav

ovako dual core mi je proc ,i kad god upalim komp stalno radi,to jest uvjek je oko 50 %,,posto imam onaj mali gadget koji prikaziva rad obadvije jezgre tako da vidim da je vecinom na 50ak posto u smislu ako je jedna jezgra na 20 %druga je na 30%pa sve tako,((a i task manager isto to pokazuje da je na 50ak posto u mirovanju))antivirus nista ne pokazuje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Procesor radi u mirujucem stanju
A mozda ti je to baš do tog antivirusa???

Vjerojatno je totalno normalno.. otvori task manager pa vidi sto ti uzima tih 20 - 25% CPU timea...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
neaktivan

uninstaliro sam avast,al mi u task manageru nista ne pokazuje da mi hapa cpu ,,,jel moze preggorit procesor ako se tako forsira,,

imal neki proram da skeniram da vidi imal koji skriveni malvare

16 godina
neaktivan
controlor666 kaže...

Malwarebytes, update - brzi scan

18 godina

pod broj jedan, ugasi sve gadgete po desktopu jer oni sami su toliko odvratni,da jedu procesor,pa nam javi.

pod broj dva ,imaj na pc-u ovu vrhunsku minijaturu programcica i uzivaj prateci sve procese..koga,cega,gdje,koliko.

http://www.systemexplorer.net/

eno ti primjera,nisam trenutno doma..pogle sto mi jede onaj vipov vodafon stick...madafakeri nikad nisu znali napravit driver kako spada.

Say cis again. Say cis again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say cis one more goddamn time!
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 1:26 (torrente).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
controlor666 kaže...

uninstaliro sam avast,al mi u task manageru nista ne pokazuje da mi hapa cpu ,,,jel moze preggorit procesor ako se tako forsira,,

Task Manager je jad i cemer siromašan i neugledan, najvaznije je to kaj on uopce ne moze prikazat skrivene procese no zato moze Process Explorer. To mu je jedina korisna opcija i plus, u odnosu na u svemu drugom daleko superiorniji System Explorer. Pa obavezno treba imat oba dva programa na kompu, System Explorer se koristi uvjek a Process Explorer samo onda kad je nekaj sumnjivo pa se treba pogledat ak se koji proces di skriva. Evo dole si moš skinut cjeli paket raznih dijagnostickih programa u portabilnim verzijama, normalno među njima su i ova prije dva spomenuta programcica pa kad zatreba tu su.{#}

http://www.box.net/shared/pzktzg6f7u

15 godina
neaktivan

hvala svima pogotovo tebi sto m9i dade ovaj paket programa proces explorer sam otvorio i skonto da mi sve to jede AD-AWARE uninstaliro ga i sad je normalno 5-6% u mirovanju

a evo stavit cu slliku otvorenog process explorera pa jel mozete skontat na njemu imam li kakvu bubetinu na kompu...((ako je moguce)

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 3:42 (controlor666).
16 godina
neaktivan

Šta imaš na kompu od zaštite?

Ako te zanima imaš li šta maliciozno, skini taj malwarebytes i drži ga na kompu za povremeni scan, on ne troši resurse

(radi samo kad skenira) i ne sukobljava se sa antivirusom, dakle prije scana update i brzi scan dovoljan, a taj ad-aware zaboravi.

Možeš skinuti hijackThis, pokreni ga pa njegov log pejstaj tu na forum ili ga sam analiziraj ovdje i pobriši ako šta treba.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2010 15:23 (brixy).

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Kakvi su to linkovi na process explorer?

Proces explorer je dio system internal suite-a i bilo bi lijepo da se daju direktni linkovi na stranicu od developera.

Process explorer ne može prikazati sve skrivene procese da se razumijemo, pogotovo ne rootkit-e. Alat je jako dobar u osnovnoj behavioural analizi malware, ali svakako ne može služiti za otkrivanje skrivenih procesa.

Uz to system internals ima još dosta zanimljivih alata koji mogu koristiti za otkrivanje problema u windowsima.

DIREKTAN LINK:

http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb842062.aspx

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 16:10 (Buffer Overflow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice