Pc se počne palit i stane na startup screen.

poruka: 4
|
čitano: 874
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Prijatelju se počelo nešto čudno događat s pc-om, ima windows 7, kada ga upali počne se palit i na onom ekranu gdje se izlistavaju komponente izlista procesor i broj (njegov valjda) i stane... Ideje? Hvala!

EDIT: Iskopčao/ukopčao kablove i zasad radi opet!

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 20:46 (Delmogeny).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Neka boota win sa cd'a pa ga formatira prvo pa da iskljuci mogucnost da je do softvera.. ako moze

The best way to be boring is to leave nothing out.
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 20:46 (Sale_ds).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iskopčao/ukopčao kablove i zasad radi opet! Ti kablovi su poludili lol, mene je isto zezao moj prošli tjedan i napajanje tulilo i gasilo pc čim bih ga mrvu trknuo, kabel jedva izvukao van koliko je bio uguran, vratim ga nazad i sve radi...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pc se počne palit i stane na startup screen.
Delmogeny kaže...
Prijatelju se počelo nešto čudno događat s pc-om, ima windows 7, kada ga upali počne se palit i na onom ekranu gdje se izlistavaju komponente izlista procesor i broj (njegov valjda) i stane... Ideje? Hvala!

Ma nije do sftware-a, barem ne do OS-a. Jer p oovome opisu komp izgleda uopće ne može do bios-a. Znači izlista cpu, ali ne i npr diskove i optiku. Ako je tako onda je do hardvera. Ima li kakvih zvukova (beepova)?

Ako se ne čuje niš onda računaj CPU i/ili matična.

Naravno može biti u rijetkim slučajevima bilo što od komponenata li najčešće ako se niš ne čuje su cpu i / ili MB.

Ono što možeš probat je iskopčat sve šta je ukopčano na MB, znači makni rame, iskopčaj sve diskove i pržilice, modem, isdn, tv karticu, front USB konektor izvuci...

Znači tako da ostanu samo napajanje i proc. I probaj onda. Pa javi šta se događa.

EDIT: vidim riješio si. Zapamti ovo ubuduće...pogotovo ak oje tako počeo štekat, onda će ti trebat

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 20:52 (miki1981).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice