Novi komp neće učitat grafičku

poruka: 5
|
čitano: 1.169
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, molim pomoć stručnih ljudi. Ovak danas sam kupio novi komp složen, ja sam instaliro windowse 8.1 64 bit, krenuo instalirat drivere, instaliro za matičnu i kreno za grafičku, al kod instalacije mi neće učitat grafičku. Znači sve novo. Reko možda je bios od matične star, updateao ga, ali opet ništa. Konfiguracija je sljedeća:

h81m-p33

i5 4460

gtx 960 ix oc 2gb

curcial 8 gb

fortron 500w

Svaki savjet dobrodošao.

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Novi komp neće učitat grafičku
đontra kaže...

Pozdrav, molim pomoć stručnih ljudi. Ovak danas sam kupio novi komp složen, ja sam instaliro windowse 8.1 64 bit, krenuo instalirat drivere, instaliro za matičnu i kreno za grafičku, al kod instalacije mi neće učitat grafičku. Znači sve novo. Reko možda je bios od matične star, updateao ga, ali opet ništa. Konfiguracija je sljedeća:

h81m-p33

i5 4460

gtx 960 ix oc 2gb

curcial 8 gb

fortron 500w

Svaki savjet dobrodošao.

Jel grafa došla već u kompu ili si je ti naknadno stavio ?

Da li si instalira drivere za grafu ?

Sami sebi smo najveci neprijatelji
13 godina
neaktivan
Re: Novi komp neće učitat grafičku

Stavljena je vec bila, nisam instaliro jer kod instalacije je prva stavka očitavanje hardwera, pošto neće učitat, ne pušta dalje.

12 godina

U biosu pronađi opciju za odabir grafe pa stavi na PCI-e umjesto integrirane

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Nešto sam restarto, tražio tu opciju nisam ništa našo, al kad se upalilo, prepozno mi je grafu, i sad opet idem restartat, i opet ne radi, trebo sam kabel od monitora opet na matičnu stavit. Izgleda da ga nekaj u biosu zeza pa mi malo ide na integriranu, malo na gtx. Jel ima ko tu matičnu pa da mi veli kaj točno treba nariktat.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2015 23:40 (đontra).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice