Pozdrav! Već i prije sam imao manjih problema sa grafičkom (XFX 8800GT Alpha Dog Edition, ako je potrebno napisat ću i cijelu konfiguraciju) kao pregrijavanje, ali ta sam riješio povećanjem hlađenja, ali danas sam baš išao igrati wow i nakon 15 minuta igranja slika mi se zamrznula i ništa više nisam mogao napraviti, pa sam restartao komp i ponovno pokrenuo wow i onda mi se već na login screenu igra smrzla i slika mi se deformirala (podijelila se na vodoravne tanke linije koje se se izmješale) i tako par puta za redom, pozitivno sam razmišljao pa sad skinuo nove drivere za svoju grafičku i uspio sam pokrenuti wow, ali nakon nekih 20-25 minuta igre slika se zamrznula i onda mi se isključio monitor... kao da mi komp uopče nije upljen...restatao sam komp nakon toga ga od onda nisam uspio upaliti, svaki put početna slika matične ima neke čudne crne točke po sebi i kada mi se učitava windows 7 imam okmite crte po ekranu (jako lagane zelene crte... po četiri jedna do druge i onda razmak nekih 10 cm... i onda mi se komp restarta svaki put prije nego što mi se komp upali (ovo naravno pišem s drugog računala) ...sada nisam siguran dali je to zbog grafičke (što mi se čini najvjerojatnije) ili nećeg drugog, pa ako je netko imao slično iskustvo ili zna što mi nevalja s kompom neka mi napiše jer bi htio riješiti ovaj probem čim prije... Hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
grafa ti je krepala sigurno, pa sad ili kupi novu ili baci ovu na pečenje
Hvala na brzom i direktnom odgovoru... =/
Najvjerojatnije ti je memorija na grafickoj otisla...
te 8800 gt rikavaju sad ko lude.. mislim da ce moja 8800gt (sa zalmanom vf1000
)na drugom kompu dozivjeti duboku starost..