Kako da skinem ODD saraf?

poruka: 7
|
čitano: 1.467
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav! Danas sam otvarao laptop i sa lakocom skinuo sve sarafe osim odd sarafa. Probao sam par rjesenja ali neuspjesno. Ako moze neka solucija, hvala!

Dolje u komentaru je prilozena slika. 

You better watch who you're calling a child, Lois. Because if I'm a child, you know what that makes you? A Pedophile. And I'll be damned if I'm gonna be lectured by a p
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2015 21:13 (Peter Griffin).

0 0 hvala 0
17 godina

Slike nema 

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Isprike! Evo slika : http://i.imgur.com/EuQVLOk.jpg Nije bas kvaliteta,znam.. Al mislim da se vidi potrebno.. Takodjer model laptopa je Samsung NP300E5X-A03RS.

You better watch who you're calling a child, Lois. Because if I'm a child, you know what that makes you? A Pedophile. And I'll be damned if I'm gonna be lectured by a p

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kako da skinem ODD saraf?
Peter Griffin kaže...

Isprike! Evo slika : http://i.imgur.com/EuQVLOk.jpg Nije bas kvaliteta,znam.. Al mislim da se vidi potrebno.. Takodjer model laptopa je Samsung NP300E5X-A03RS.

Imaš za kupiti takve bitove (nastavke za odvijač), pogledaj u Bahausu ili takvom nekom shopu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2015 21:16 (Tiby).
14 godina

A jesi ga izgrebao XD

Citam ODD šaraf,nikad cuo zaista-cak mislim da ti to i nije pravi naziv šarafa-ili u tvome slucaju vijka!

Na slici koliko ja vidim rjec je o vijku sa upuštenom glavom ili zvjezdastom vijku.

Ako je zvjezdasti(ima rupu u obliku zvjezde),onda moraš imati bit koji odgovara oblikom zvjezde-nije ti skupo moze se gotovo svugdje kupiti!

Ako je vijak sa upuštenom glavom(nema na sebi nikakve rupe),onda ti je to zajeb!Sa suprotne strane se nalazi matica koju moraš odvrnuti!

Edit:eto kolega me je prestigao

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2015 21:22 (Milka30).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Hvalaa puno! Pogledati cu ! :)

You better watch who you are calling a child, Lois. Because if I am a child, you know what that makes you? A Pedophile. And I will be damned if I am gonna be lectured by a pervert.
10 godina
neaktivan

Hhahaha "slucajno" :) Ma znam,i pogledati cu. Hvala!

You better watch who you are calling a child, Lois. Because if I am a child, you know what that makes you? A Pedophile. And I will be damned if I am gonna be lectured by a pervert.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice