HDD Bad Sector

poruka: 13
|
čitano: 4.376
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
HDD Bad Sector

Pozz gledao sam par tema ali nisam nasao odgovor koji mi treba. Vidio sam da se moze sredit s hdd regeneratorom ali mi je stvarno presporo a hitno mi treba pc na 3,86 posto mi je 3 i nesto sata bilo. vidio sam da se firskom instalacijom windowsa mogu rijesit bad secotri pa me zanima jeli to tocno? hvala i lp

EDIT: btw sto se tice sirenja bad sectra to mi trenutno nije bitno ionako je pc samo za surfanje nek potraje bar jos 15 dana

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 22:00 (xxxrrr123).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HDD Bad Sector

plz help

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HDD Bad Sector

Bad sektori se mogu rijesiti samo ako su sistemski, ako su fizicki ne mogu.Sirenje Bad sektora bi te itekako trebalo zanimati jer ukoliko se brzo prosire uskoro budes kupovao novi HDD.

12 godina
neaktivan
blue_tander kaže...

Bad sektori se mogu rijesiti samo ako su sistemski, ako su fizicki ne mogu.Sirenje Bad sektora bi te itekako trebalo zanimati jer ukoliko se brzo prosire uskoro budes kupovao novi HDD.

To i planiram kupit za nekih 10-15 dana ocu bar to sredit da imam sta za radit . Kako bi to mogao provjerit jesu li fizicki ili softwerski? te imali li drugi nacin osim hdd regenratora

13 godina
neaktivan

HDD tune scaniraj pa postavi tu pa cemo vidjet.

12 godina
neaktivan
HDD Bad Sector

evo ovaj sam odradio prije nekih pol sata samo quick scan

0 0 hvala 0
17 godina
xxxrrr123 kaže...

evo ovaj sam odradio prije nekih pol sata samo quick scan

Novi disk.

13 godina
neaktivan

Ne bi rekao da je sistemski, ovoliko bad sektora tesko da je sistemski prije ce biti da je fizicki.

13 godina
HDD Bad Sector

Hdd regenerator je odlican.

Skini hiren's boot cd, stavi ga na usb stick i reboot lijepo...Imas hdat, spinrite..

hdd regenerator me je 100 puta spasio, ovaj drugi tek od neki dan probao..

ja

0 0 hvala 0
16 godina
HDD Bad Sector

Mogu li bad sectori uzrokovat sound loop i restart pc-a?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HDD Bad Sector

Bi li mogao reklamirati HDD sa 1 bad sectorom? Ne znam kako se uopce uzrokovan jer se ne koristi previse ( externi HDD ).

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HDD Bad Sector

bump

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Fake_Alert kaže...

Bi li mogao reklamirati HDD sa 1 bad sectorom? Ne znam kako se uopce uzrokovan jer se ne koristi previse ( externi HDD ).

Da

Lijep da umreš!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice