Znaci,danas sam ubacio jos 1 identicnu MSI GTX 460 1GD5 1GB OC cyclone,i naravno spojio na napajanje itd itd,i spojio sli bridgeom koji sam dobio uz maticnu,i kada se lognem u windowse,u nvidia control panelu nemogu naci opciju da aktiviram sli,help!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci,danas sam ubacio jos 1 identicnu MSI GTX 460 1GD5 1GB OC cyclone,i naravno spojio na napajanje itd itd,i spojio sli bridgeom koji sam dobio uz maticnu,i kada se lognem u windowse,u nvidia control panelu nemogu naci opciju da aktiviram sli,help!
U svakom slučaju probaj drivere kompletno deinstalirat i instalirati zadnje (260.99).
Moguce da je i BIOS od MBO bugovit pa da ne raspoznaje dobro.
Ma,sada sam ubacio novi SSD,idem fresh win 7 install,i svjeze sve drivere pa cu vidjeti,nadam se da ce sve sljakati
Daj stavi slike konfe, pohvali se malo.
Jesi ti to koristio molex ?
znam znam,sramotno,ali hx520 ima samo 2 x6pin,za drugu sam koristio molexove sto sam dobio uz nju
ček ček a kakve konektore ima gtx 460 zar nije 1x 6pin ???
svaka je 2x6 pin,covjece,pa nije gtx 460 kartica stara 4 godine =)
Jesi isprobao svaku pojedinaćno?
HD 6870-1 6pin a stara par dana i podere GTX460...anyway komp ti je takva ljepotica,jest mi krivo što je moj sranje...da se vratimo na temu,ma jbš nvidia control panel. odvrti benchmark neki..vidi jel porasto fps u igrama..ja kad sam prije ima GA-M61PME-S2 i na nju sam stavio Phenoma II X4 945 (nije bio moj :(() i CPUz mi nije htio očitati njega a proc je normalno radio...
Eto ljudi,instalirani svjezi win 7 64 bit,stavljeni najnoviji driveri od nvidie,sve sljaka ko podmazano,performance su poboljsane za 85-90%,nevjerojatno!
Eto ljudi,instalirani svjezi win 7 64 bit,stavljeni najnoviji driveri od nvidie,sve sljaka ko podmazano,performance su poboljsane za 85-90%,nevjerojatno!
SRETNO !
Najs najs! Lupi kakav bench 
HD 6870-1 6pin a stara par dana i podere GTX460...anyway komp ti je takva ljepotica,jest mi krivo što je moj sranje...da se vratimo na temu,ma jbš nvidia control panel. odvrti benchmark neki..vidi jel porasto fps u igrama..ja kad sam prije ima GA-M61PME-S2 i na nju sam stavio Phenoma II X4 945 (nije bio moj :(() i CPUz mi nije htio očitati njega a proc je normalno radio...
6870 ima 2x 6pin i ne bih rekao da baš podere gtx 460. Možda 15% bolje performanse po 35% većoj cijeni.
On topic. Wellcome to the gtx 460 sli club and happy gaming 
Jedina zamjerka za napajanje koje bi trebalo sve držati, samo ne znam ako sve overklokneš (proc+grafe) da li će držati kako spada.
Znam znam,sve je to tako nekako ispalo da sam imao super ponudu,bio dolje u rusiji,i GTX 460 ova koju imam 1GB OC cyclone,najtop gtx 460 kosta dolje u rusiji u ducanu 160 evrica,smijeh...
Edit: Naravno,mislim uzeti jace napajanje,da ne mucim ovog zverkana
Znam znam,sve je to tako nekako ispalo da sam imao super ponudu,bio dolje u rusiji,i GTX 460 ova koju imam 1GB OC cyclone,najtop gtx 460 kosta dolje u rusiji u ducanu 160 evrica,smijeh...
Edit: Naravno,mislim uzeti jace napajanje,da ne mucim ovog zverkana
Mislim da može on to durat, samo nemoj radit neki bjesni clock na grafama i procu i radit će sve bez problema!?