GTX 460 sli

poruka: 17
|
čitano: 3.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GTX 460 sli

Znaci,danas sam ubacio jos 1 identicnu MSI GTX 460 1GD5 1GB OC cyclone,i naravno spojio na napajanje itd itd,i spojio sli bridgeom koji sam dobio uz maticnu,i kada se lognem u windowse,u nvidia control panelu nemogu naci opciju da aktiviram sli,help!

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: GTX 460 sli
eplati.com kaže...

Znaci,danas sam ubacio jos 1 identicnu MSI GTX 460 1GD5 1GB OC cyclone,i naravno spojio na napajanje itd itd,i spojio sli bridgeom koji sam dobio uz maticnu,i kada se lognem u windowse,u nvidia control panelu nemogu naci opciju da aktiviram sli,help!

U svakom slučaju probaj drivere kompletno deinstalirat i instalirati zadnje (260.99).

Moguce da je i BIOS od MBO bugovit pa da ne raspoznaje dobro.

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan
GTX 460 sli

Ma,sada sam ubacio novi SSD,idem fresh win 7 install,i svjeze sve drivere pa cu vidjeti,nadam se da ce sve sljakati

eplati.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
GTX 460 sli

Daj stavi slike konfe, pohvali se malo.Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTX 460 sli

Sve je u kaosu posto sam raskopao sve

eplati.com
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
protjeran
GTX 460 sli

Jesi ti to koristio molex ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTX 460 sli

znam znam,sramotno,ali hx520 ima samo 2 x6pin,za drugu sam koristio molexove sto sam dobio uz nju

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
GTX 460 sli

ček ček a kakve konektore ima gtx 460  zar nije 1x 6pin ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sheX kaže...

svaka je 2x6 pin,covjece,pa nije gtx 460 kartica stara 4 godine =)

eplati.com
15 godina
neaktivan
GTX 460 sli

Jesi isprobao svaku pojedinaćno?

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
eplati.com kaže...
sheX kaže...

HD 6870-1 6pin a stara par dana i podere GTX460...anyway komp ti je takva ljepotica,jest mi krivo što je moj sranje...da se vratimo na temu,ma jbš nvidia control panel. odvrti benchmark neki..vidi jel porasto fps u igrama..ja kad sam prije ima GA-M61PME-S2 i na nju sam stavio Phenoma II X4 945 (nije bio moj :(() i CPUz mi nije htio očitati njega a proc je normalno radio...

15 godina
neaktivan
GTX 460 sli

Eto ljudi,instalirani svjezi win 7 64 bit,stavljeni najnoviji driveri od nvidie,sve sljaka ko podmazano,performance su poboljsane za 85-90%,nevjerojatno!

eplati.com
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
protjeran
eplati.com kaže...

Eto ljudi,instalirani svjezi win 7 64 bit,stavljeni najnoviji driveri od nvidie,sve sljaka ko podmazano,performance su poboljsane za 85-90%,nevjerojatno!

SRETNO !

16 godina
neaktivan
GTX 460 sli

Najs najs! Lupi kakav bench Smijeh

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sheX kaže...
eplati.com kaže...
sheX kaže...

HD 6870-1 6pin a stara par dana i podere GTX460...anyway komp ti je takva ljepotica,jest mi krivo što je moj sranje...da se vratimo na temu,ma jbš nvidia control panel. odvrti benchmark neki..vidi jel porasto fps u igrama..ja kad sam prije ima GA-M61PME-S2 i na nju sam stavio Phenoma II X4 945 (nije bio moj :(() i CPUz mi nije htio očitati njega a proc je normalno radio...

6870 ima 2x 6pin i ne bih rekao da baš podere gtx 460. Možda 15% bolje performanse po 35% većoj cijeni.

On topic. Wellcome to the gtx 460 sli club and happy gaming Namigiva

Jedina zamjerka za napajanje koje bi trebalo sve držati, samo ne znam ako sve overklokneš (proc+grafe) da li će držati kako spada.

15 godina
neaktivan
GTX 460 sli

Znam znam,sve je to tako nekako ispalo da sam imao super ponudu,bio dolje u rusiji,i GTX 460 ova koju imam 1GB OC cyclone,najtop gtx 460 kosta dolje u rusiji u ducanu 160 evrica,smijeh...

Edit:  Naravno,mislim uzeti jace napajanje,da ne mucim ovog zverkana

eplati.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 23:12 (eplati.com).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eplati.com kaže...

Znam znam,sve je to tako nekako ispalo da sam imao super ponudu,bio dolje u rusiji,i GTX 460 ova koju imam 1GB OC cyclone,najtop gtx 460 kosta dolje u rusiji u ducanu 160 evrica,smijeh...

Edit:  Naravno,mislim uzeti jace napajanje,da ne mucim ovog zverkana

Mislim da može on to durat, samo nemoj radit neki bjesni clock na grafama i procu i radit će sve bez problema!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice