ATI Radeon HD 4200 framerate

poruka: 7
|
čitano: 3.126
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ati radeon 4200 mizerne performanse

Pošto mi je neki dan riknula nvidia gtx 260 trenutno sam zapeo na onboard radeonki 4200.Samo da vam razjasnim - shvaćam da to nije beštija tipa nvidia 580 gtx ili slično i uopće to od nje ni ne očekujem.No,da pređem na sam problem: framerate se u bilo kojoj igri novijoj od cca desetak godina ne penje više od 25-35 fps-ova na medium-low postavkama.Npr. Quake 3(quake live da budem precizniji) na medium postavkama gmiže oko nekih 25 fpsova.Max payne 1 i 2,se također na medium postavkama vrte na 20-30 fpsova.CoD 4 na svim low postavkama ne ide više od 20 FPS-ova.Counter strike 1.6 i half life na medium postavkama idu na 30 fps-ova a o njihovim Source inačicama da ne pričam.Također bih volio nadodati da imam quad core (4 jezgre na 3.1 GHz) cpu i 4 gb 1066 MHz DDR2 rama te da problem sigurno nije u ostalim komponentama.Na obe particije imam preko 100 gb slobodnog mjesta,windowsi su svježe dignuti,diskovi su defragmentirani i pc je provjereno čist od svih napasti tipa spyware-a,virusa ili bilo čega drugoga što bi mi moglo jesti resurse.Isprobao sam i game booster koji također puno ne pomaže.Zadnja igra koju sam igrao te da je radila s nekim pristojnim frameratom je prvi Unreal Tornament.Cjenim bilo kakvu vrstu pomoći i zahvaljujem se unaprijed.

It's time to kick ass and chew bubble gum... and I'm all outta gum
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 0:21 (147gamer).

0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

nabaci nove drivere

um caruje dok snaga ne popizdi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A da probaš instalirati drivere?

Povećati u biosu djeljenu memoriju, uključiti sideport memu, overklokirati igp?

Do the inposible, see the invisible ROW ROW FIGHT THE POWER
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Ati radeon 4200 mizerne performanse

Eh da,zaboravio sam napomenuti da su driveri također najnoviji te da sam isprobao barem 3 verzije istih

16 godina
moderator

obavezno isključi Catalyst AI u CCC

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: ATI Radeon HD 4200 framerate

Ništa ne pomaže,izgleda da je grafička jednostavno toliko loša i nema drugog spasa do strpljenja dok ne dobijem nazad nvidiu.

17 godina
protjeran

Ja sam an 4200 igro dirt 2 800x600 sve low cca 20-25 FPS-a

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: