Pošto mi je neki dan riknula nvidia gtx 260 trenutno sam zapeo na onboard radeonki 4200.Samo da vam razjasnim - shvaćam da to nije beštija tipa nvidia 580 gtx ili slično i uopće to od nje ni ne očekujem.No,da pređem na sam problem: framerate se u bilo kojoj igri novijoj od cca desetak godina ne penje više od 25-35 fps-ova na medium-low postavkama.Npr. Quake 3(quake live da budem precizniji) na medium postavkama gmiže oko nekih 25 fpsova.Max payne 1 i 2,se također na medium postavkama vrte na 20-30 fpsova.CoD 4 na svim low postavkama ne ide više od 20 FPS-ova.Counter strike 1.6 i half life na medium postavkama idu na 30 fps-ova a o njihovim Source inačicama da ne pričam.Također bih volio nadodati da imam quad core (4 jezgre na 3.1 GHz) cpu i 4 gb 1066 MHz DDR2 rama te da problem sigurno nije u ostalim komponentama.Na obe particije imam preko 100 gb slobodnog mjesta,windowsi su svježe dignuti,diskovi su defragmentirani i pc je provjereno čist od svih napasti tipa spyware-a,virusa ili bilo čega drugoga što bi mi moglo jesti resurse.Isprobao sam i game booster koji također puno ne pomaže.Zadnja igra koju sam igrao te da je radila s nekim pristojnim frameratom je prvi Unreal Tornament.Cjenim bilo kakvu vrstu pomoći i zahvaljujem se unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nabaci nove drivere
A da probaš instalirati drivere?
Povećati u biosu djeljenu memoriju, uključiti sideport memu, overklokirati igp?
Eh da,zaboravio sam napomenuti da su driveri također najnoviji te da sam isprobao barem 3 verzije istih
obavezno isključi Catalyst AI u CCC
Ništa ne pomaže,izgleda da je grafička jednostavno toliko loša i nema drugog spasa do strpljenja dok ne dobijem nazad nvidiu.
Ja sam an 4200 igro dirt 2 800x600 sve low cca 20-25 FPS-a