ASUS Rampage VI Extreme X299

poruka: 1
|
čitano: 828
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
ASUS Rampage VI Extreme X299

ASUS Rampage VI Extreme

Po mnogima najbolja ploca sa X299 Chipsetom. Kada to kazem mislim i na izgled i na funkcije ploce.

Jedina koja joj moze parirati EVGA X299 Dark. Sto se mene tice ovo je najlepsa Rampage ploca ikada ali je i X299 Dark jedna od najlepsih EVGA ploca ikada.

Volim funkcije kod ASUS BIOSa tipa Flashback BIOS tj opcija flesovanja BIOSa samo sa maticnom i napajanjem dok je komp iskljucen.

Treba vam samo USB Flash, reimenovan fajl ili da se provuce kroz ASUS BIOS Renamer i ovim putem se na najbolji nacin flesuju ASUS maticne ploce.

Takodje volim Secure Erase SSD, opcija koja za 5 sekundi 1TB SSD vrati na fabricko stanje i postane Unallocated tako da se samo Formatira i koristi kao nov.

Nadam se da ce ASUS uskoro implementirati stress testove u okviru BIOSa za RAM, CPU, GPU i HDD/SSD

Specifikacije mozete videti na ASUS Sajtu i ploca je stvarno odlicna.

https://www.asus.com/Motherboards/ROG-RAMPAGE-VI-EXTREME/

Zaista mislim da high end racunari i najvisa klasa nije kompletna uz najbolju graficku i procesor ako doticni ne poseduje i ovakvu plocu, tj temelj za stabilan racunar.

Od ploce sve krece, i napajanja. Ako ploca brljavi e onda ne znate sta vas je snaslo i kada vas napadne 5 cudnih problema koji onemogucavaju rad i razlicito se manifestuju uglavnom da znate ploca je problem.

Osim Rampage VI Extreme ASUS je ponudio i Rampage VI Apex (4 slika) koja je stvarno odlicna ploca do te mere da ljudi koji klokuju nece biti uskraceni nizasta, sta vise Apex ima samo 4 DIMM slota i 8+8 pin za CPU za razliku od RVIE sto joj omogucava laksi OC CPU i RAM i zatezanje tajminga nego da su 8 slota okupiranih. Takodje po meni 4 DIMM slota nisu mana, isto je za vecinu ljudi, samo jos bolje izgleda svi slotovi puni ne samo 4.

Ko uzme ovakvu plocu ili Apex verziju nece se kajati.

https://youtu.be/Hm-WIZEzwyc
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice