Sve o nogometu izdvojena tema

poruka: 4.307
|
čitano: 1.022.756
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Sve o nogometu
EraserHead kaže...

ne pamtim nijednu atraktivnu utakmicu, još od odlaska kake...

drag mi je taj klub, ali budemo realni :P

izgleda da se Kaka vraca {#}

15 godina
neaktivan

da ne bi on prošao ko sheva {#}

Good artists copy, great artists steal
15 godina
Sve o nogometu

Gruzija - Hrvastka 1-0

Mišljenja?

Na sta liči današnji nogomet. Možda jedna od najgorih utakmica koje sam gledao u zadnje vrijeme. Ali da može biti toliko loše s igračima igrače, koji vani pokazuje vrhunsku formu  a kad odeš igrati za svoju zemlju i igraš ovako kao da nemaš srce to je onda sramota.

Taktički jako loše postavita ekipa + loši pojedinci + nema trke + sredine kao da i nema. Spori smo i to je činjenica. Vezni igrači uopće nemaju kreativnosti prema naprijed. Nije mi jasno zašto Dujmović igra prvi sastav, on ne bi ni u reprezentaciji mogao igrati. Igrači ne igraju na svojim pozicijama. Dobro svako ima loš dan, ali baš cijela ekipa.Ipak to je u zadnje vrijeme realna slika hrvatskoga nogometa, a posebice reprezentacije zadnjih nekoliko utakmica(posebice natjecateljske prirode). Kako bi Halihodžić rekao, igrači se boje lopte.

Nadam da ovakvi porazi mogu potaknuti igrače na bolje. Ako izgube i ove kvalifikacije imati će o čemu razmišljati, posebice mister Bilić koji umjesto da radi na ekipi on sa Asanovićem ide gledat modnu reviju. Ali nadam se najboljem, i naravno prolasku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 23:13 (fighterZu).
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Bilic mi je malo cudan bio danas.Kaj mu je trebalo ovo.Kraj Vukojevica ide gurat Dujmovica,trpa panja Strinica a mogao je komotno stavit Pranjica na tu poziciju,stavlja u napad umjesto Jelavica,Kalinica koji skuplja minutazu na kapaljku u Blacburnu i nije u formi,Modric je imao dosta los dan,mozda je rjec o umoru trebao ga je postedit danas

15 godina
Slazem se s tobom. Ponekad se cine jako jako cudni neki Bilicevi potezi. Veoma lose poslozeni igraci, a sto se tice brzine, to je oduvijek bila nasa losa strana. Isto tako, ponekad se cini da Bilic nema pojma o nogometu. Klase poput Modrica i Kranjcara zasluzuju igrati na svojim prirodnim pozicijama. Isto smo platili protiv Engleza samo radi Bilica i njegov los izbor igraca i stavljanje na krive pozicije. Glumi s onom bradom. Dosta mi je toga. U klubova dobro igraju, a za nasu Hrvatsku tako. Taman se covjek poveseli gledati utakmicu i onda ovo. Lose, sto ce tek biti u srijedu s Francuzima. I mi smo osmi na tablici, a ne moremo jednu Gruziju pobijediti. Prelose. Bilic forsira nove igrace da bi se sto bolje prodali.
15 godina
Sve o nogometu

Da istina što kažeš, Modrić je vjerovatno umoran, ovo u vezi Dujmovića se slažem, ali mi nemamo pravo, ono brzo krilo da malo podigne tu igru na višu razinu.  Lopta je jako spora u našim nogama. Kao da ne znaju kuda će s njom. Ali zanimljive su mi one zadnje tri minute. Kako smo jurišali kad smo primili gol. Ali kad se tako igra 90 min e to je onda druga prica. Ali dobro je da nije jos kraj, jer s ukrajincima smo usrali na kraju. Ovdje još ima šanse za popravni.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 23:04 (fighterZu).
14 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Kupim sportski paket na maxtvu radi arene sport 1 i 2 i talijanske lige i oni ne prenose Milan - Inter, i sto je najgore nista drugo nisam ni spremao nego sam samo sjeo pred tv racunao 100% prenose i na kraju sam pojeo govno.

Prodaju fore da arena sport nemore prenosit vise talijansku ligu al zato je arena sport 4 uredno imaju.

A to što nam je t-com uredno naplatija lovu za tu istu ligu nikom nista.

{#}{#}{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 21:39 (J0hnny).
15 godina
Pljackaju stalno, nazalost. Najjacu tekmu ne prenose.
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Jucer neko silovanje Intera od strane rossonera :))))).Neka netko samo zucne da Milan ne igra atraktivno,nakon jucerasnje tekme.Rasturat ce iduce sezone i u ligi sampinjona kad ova momcad bude igrala.Van Bommel je star ali igra kao svjetska klasa sto i je.Seedorf je jucer igrao kao da mu je 20.Pato samo nek nastavi tako i da se ne ozljedi.Forza Milan

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Zanimljiv video :-)

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
15 godina
Kaj nasa televizija opet nece prenositi El Clasico? Naravno da nece, pazite ovo: oni prenose dinamo istra. Haha Jadne li nam drzave i Kovacevica.
Jurica_M
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ja cu opet kao i u proslim slucajevima postat hrpu linkova za gledanje utakmice na netu,a i cak mi je i bolje tako jer su komentatori bolji ;)

Stoga bez brige svi koji ce htjet gledat utakmicu samo dodite u bilo koju temu koja ima veze s nogometom tamo ce vas cekat moj post s linkovima

17 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Ako ne bude staklo, kao za vrijeme prosle utakmice. Od 10 strimova koje sam probao, svaki steka.

I'm a fucking walking paradox. No I'm not.
17 godina
Sve o nogometu

Gdje će biti prijenost El Classica? Igra se sutra u 22:00.

Mislim, hoće li ga biti na Areni, Janezima ili nekim drugim televizijama?

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2011 12:54 (Pero Dinamit).
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Veceras samo kliknite ovdje http://www.livescorehunter.com/live-streaming-video-football/

Instalirajte neki od programa kao npr.Sopcast(najpouzdaniji i najkvalitetniji)ili TVU Player i gledajte tekmu,a ima i puno flash linkova,i veetle linkova koji su kvalitetni ali nepouzdani jer ih cesto moderatori zatvore na dojavu nekog debila a posto se radi o El Clasicu vjerojatno ce ih redom zatvarati,no uvjek prezivi neki :)

17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Gdje će biti prijenost El Classica? Igra se sutra u 22:00.

Mislim, hoće li ga biti na Areni, Janezima ili nekim drugim televizijama?

Nazalost, nista za nasu regiju. Trebalo je ici na Arena Sport 3 (i ici ce, ali vjerojatno samo srpska verzija).

"Oh, yeah, it was sooo easy, I can't believe it... No, it wasn't" (Mika)
16 godina
neaktivan

Real pokazao da može izbaciti Barcu u LP... odlična tekma sinoć, Real bolji i konkretniji, šteta kaj imaju invalida Di Mariu pa nisu iskoristili koju kontru u 1.poluvremenu.

Penal i crveni za Barcu čisti, Marcelo simuliro Realov penal ali neka je, zaslužili su bod. Nije mi samo jasno kako Alves nije isključen, i kako Messi nije dobio žuti za ono frustrirano ispucavanje lopte u gledalište, al to je Barca, to je Messi... još je zbog Messija Marcelo dobio žuti u prvom poluvremenu, sudac nije mislio ništa dat i tek na Messijevu sugestiju izvadio karton... bljak... Barca je jedino može žalit za onaj start na Villi, al tu penal nije suđen budući da je Villa izgubio kontrolu nad loptom i ona je otišla van. Išao je na iznuđivanje penala al ga nije dobio.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
protjeran
Luuka kaže...

Real pokazao da može izbaciti Barcu u LP... odlična tekma sinoć, Real bolji i konkretniji, šteta kaj imaju invalida Di Mariu pa nisu iskoristili koju kontru u 1.poluvremenu.

Penal i crveni za Barcu čisti, Marcelo simuliro Realov penal ali neka je, zaslužili su bod. Nije mi samo jasno kako Alves nije isključen, i kako Messi nije dobio žuti za ono frustrirano ispucavanje lopte u gledalište, al to je Barca, to je Messi... još je zbog Messija Marcelo dobio žuti u prvom poluvremenu, sudac nije mislio ništa dat i tek na Messijevu sugestiju izvadio karton... bljak... Barca je jedino može žalit za onaj start na Villi, al tu penal nije suđen budući da je Villa izgubio kontrolu nad loptom i ona je otišla van. Išao je na iznuđivanje penala al ga nije dobio.

onda nismo gledali istu tekmu...

ne znam koji je bio posjed lopte na kraju tekme, ali u 28. min 25 - 75%!!! realu doma netko uzme 75% posjeda lopte, a navijači kažu da je bio bolji...i konkretniji :D

e, to su prave navijačke naočale...nisam vidio kako je napravljen penal za barcu, ali ako čak i ti priznaš da je zaslužen, onda mora biti tako. penal za real nije bio, ogromna greška suca.

penal je čisti na villi bio, došao je u 16-ercu prije do lopte od golmana i ovaj ga ruši, nema daljnje priče o tome, sve je čisto.

16 godina
neaktivan

Ko prvo, ja ne navijam za Real, a ni za Barcu. Više bi se moglo reć da ne mogu smislit ni jene ni druge.

I kaj im je značilo tih 75% posjeda kad su igrali ko Arsenal, dodavali se na centru, bez okomite lopte. Jedini ko je pokušavao neke okomite lopte bio je Xavi i to ne puno puta, i Messi sa svojim okomitim utrčavanjima. Sve ostalo skroz pasivno i neopasno. Real je bio puno kokretniji dok je imao loptu i više puta je Barca spašavala gol.

A penal na Villi ja ne bi sudio, velim, lopta mu je daleko otišla i baš je bilo očito da je išao na iznuđivanje penala, kretanje od gola, a ne prema golu, a to se ne sudi.

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
15 godina
protjeran
Luuka kaže...

Ko prvo, ja ne navijam za Real, a ni za Barcu. Više bi se moglo reć da ne mogu smislit ni jene ni druge.

I kaj im je značilo tih 75% posjeda kad su igrali ko Arsenal, dodavali se na centru, bez okomite lopte. Jedini ko je pokušavao neke okomite lopte bio je Xavi i to ne puno puta, i Messi sa svojim okomitim utrčavanjima. Sve ostalo skroz pasivno i neopasno. Real je bio puno kokretniji dok je imao loptu i više puta je Barca spašavala gol.

A penal na Villi ja ne bi sudio, velim, lopta mu je daleko otišla i baš je bilo očito da je išao na iznuđivanje penala, kretanje od gola, a ne prema golu, a to se ne sudi.

bio je čisti faul. faul koji je napravio golman, što znači da su svi ostali igrači ispali iz igre. faul u 16m. penal.

jesi li ikada igrao barem amaterski/poluprofesionalno nogomet? bitno je, jer ljudi koji nikad nisu igrali obično imaju ovakve izjave, jer nemaju osjećaj za igru. koliko puta su istrčali u kontru? išli na golmana 1:1? imali su par kontri, ali ništa preopasno, niti jedna čista prilika, sve su pucali s 20-ak m. jedino onaj jedan korner je bio opasan, ali to je prekid, a ne izrađena akcija.

zanimljivo je kako kažeš "bezopasna dodavanja na centru". :D još k tome barcelona se bezopasno dodaje na centru :D

jel shvaćaš koliko moraš biti dobar da protivnika stjeraš na njegovu polovicu? da tvoji obrambeni konstantno igraju na centru/oko centra, a svi ostali na protivničkoj polovici? to je 20 igrača između centra i 16m...između centra i 16-erca ima oko 35m i 70m širine.

ne, to nisu bezopasna dodavanja, već je 10 protivničkih igrača konstantno u prilici za asistenciju, ili u gol prilici, jer već s 30-ak m možeš opasno pucati po golu. svaka ekipa (čak i real) nastoji igru prebaciti u područje gdje barcelona igra, bez obzira s kime igra, jer tako vršiš ogroman pritisak na protivnika, a tvoj gol je siguran.

15 godina
Ne podnosiš niti jedne ni druge, a Barca igra najljepši nogomet u povijesti. Ova tekma nije mjerilo. Da, ja navijam za Barcu, ali i da ne navijam, igra sigurno najbolje. Tu prvenstveno mislim na ljepotu igre. To se zove nogomet. I što god pričali, nitko ne igra tskav nogomet, to je milina za gledati, a ne ovi napuhani Realovci. Kad vidim ovog preseratora Ronalda, ne znam što bih mislio. Igra čovjek dobro, ali nije to samo mjerilo. Njegovo ponašanje na terenu, gluma i sve ostalo. Ma Barca je kompletan klub, po igri, igračima, po svemu. I ako će igrati i dalje svoju igru, zgazit će Real u Ligi prvaka i sve ostalo. Gledam nogomet od malih nogu i zaista nisam vidio nijedan klub kao što je Barcelona. Moramo biti iskreni i realno reći da ta njihova igra, to se zove nogomet.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
16 godina
neaktivan

Ak ćemo o glumcima nema većeg glumca od Sergia Busketsa ;-)

Barcelona je trenutno sigurno najbolja ekipa na planeti, i igra najljepši nogomet. Xavi i Inesta su igrači koje bi mogo gledat danima i opet ostat zapanjen svakim potezom, njih smatram većim klasama od Messija, iako su sva trojica svjetske klase i uz Ronalda najbolji igrači na svijetu.

Ovakva Barcina momčad, sa veznim redom kakvog ima je ekipa koja će protiv svakoga imat posjed lopte i diktirat igru. To ne može spriječit nitko. Ono što druge ekipe moraju igrat ako ne žele dobit 5,6 komada je ono što je Real igrao jučer. Pustit da se dodaju Pique i Puyol, da oni vode igru, a čim dođe lopta do onih glavnih igrača presing sa 2 igrača na loptu, oduzimanje lopte i brze kontre. To je jedini način kako se može parirati Barceloni. Nadigravat se s njima nema nikakvog smisla.

Kažeš RanZo nije Real ništa napravio... a što je Barcelona konkretnog napravila? Ja se jedino sjećam jednog dobrog udarca Messija po svakom poluvremenu (koja su došla nakon njegovih karakterističnih okomitih utrčavanja) i prilika Ville na samom kraju kad mu je pobjegla lopta. I statistika kaže da je Real imao 12 udaraca, a Barcelona 10. A Barcelona cijelo drugo poluvrijeme s igračem više. Ja tog igrača više nisam osjetio (za razliku od tekme s Arsenalom u LP recimo). Ok, imali su vodstvo, umirili su igru, ali opet je Real imao svoje šanse u tom periodu, i uz penal je mogao i Khedira donijet pobjedu na samom kraju.

U svakom slučaju dobra tekma, bit će show u LP, Real pokazao da može parirat Barci (barem na Bernabeu).

15 godina
protjeran
Luuka kaže...

Ak ćemo o glumcima nema većeg glumca od Sergia Busketsa ;-)

Barcelona je trenutno sigurno najbolja ekipa na planeti, i igra najljepši nogomet. Xavi i Inesta su igrači koje bi mogo gledat danima i opet ostat zapanjen svakim potezom, njih smatram većim klasama od Messija, iako su sva trojica svjetske klase i uz Ronalda najbolji igrači na svijetu.

Ovakva Barcina momčad, sa veznim redom kakvog ima je ekipa koja će protiv svakoga imat posjed lopte i diktirat igru. To ne može spriječit nitko. Ono što druge ekipe moraju igrat ako ne žele dobit 5,6 komada je ono što je Real igrao jučer. Pustit da se dodaju Pique i Puyol, da oni vode igru, a čim dođe lopta do onih glavnih igrača presing sa 2 igrača na loptu, oduzimanje lopte i brze kontre. To je jedini način kako se može parirati Barceloni. Nadigravat se s njima nema nikakvog smisla.

Kažeš RanZo nije Real ništa napravio... a što je Barcelona konkretnog napravila? Ja se jedino sjećam jednog dobrog udarca Messija po svakom poluvremenu (koja su došla nakon njegovih karakterističnih okomitih utrčavanja) i prilika Ville na samom kraju kad mu je pobjegla lopta. I statistika kaže da je Real imao 12 udaraca, a Barcelona 10. A Barcelona cijelo drugo poluvrijeme s igračem više. Ja tog igrača više nisam osjetio (za razliku od tekme s Arsenalom u LP recimo). Ok, imali su vodstvo, umirili su igru, ali opet je Real imao svoje šanse u tom periodu, i uz penal je mogao i Khedira donijet pobjedu na samom kraju.

U svakom slučaju dobra tekma, bit će show u LP, Real pokazao da može parirat Barci (barem na Bernabeu).

istina da je real odradio odličan posao, pa barca nije imala 30 prilika i igra nije bila toliko fluidna kao inače, ali podsjeti se

kakve je prilike i udarce imao real, a kakve barcelona. real je pola tih udaraca imao iz kornera, a ostatak van 16m, a barca većinu iz prilika unutar 16.

nadalje, razlika je u 2 penala...jedan koji nije suđen za barcu i onaj koji je suđen za real. dakle, REALan rezultat za jučer, bez obzira na slabiji el classico je trebao biti 2-3:0 za barcu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 14:30 (RaNzO).
16 godina
neaktivan

Po meni je remi najpravedniji rezultat za jučerašnju tekmu. Ko što rekoh, Barca uz penal imala 2 šanse preko Messija i ono na kraju di Villa nije upio prihvatit loptu, Real penal, slobodnjake Ronalda, Khediru i izbijanje s crte. Zapravo je sva statistika osim posjeda lopte na strani Reala tako ne vidim kak bi realno bilo 2,3-0 :D

16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Realno ovo jucer nije bila prava Barca,drugacija ce se tekma igrat u kupu.Nisu ni jedni ni drugi igrali 100% jucer,jedan od slabijih El Clasica u zadnje vrjeme

16 godina
neaktivan

Ljudi moji, i Real i Barca i United, ma svi se mogu sakrit pred Arsenalom. Najzabavnija ekipa IKAD. Baš su mi uljepšali dan danas :D

(btw ako nije jasno iz potpisa ja navijam za United)

15 godina
neaktivan
Sve o nogometu

Tekme izmedju Liverpoola i Arsenala su uvijek bile DRAMA :D
sjetite se samo one 4:4 , 3:6 a i ova danas...

Ja bih rekao da je ovaj put sreca bila na Liverpoolovoj strani...mada ipak jednim dijelom zasluzeno..

dok je u onoj prvoj utakmici sezone izmedju njih Arsenal na cistu srecu dosao do 1:1 (Reina autogol 93. min)

Kao navijac LFC-a nisam sretan zbog rezulatata jer sam prizeljkivao pobjedu il poraz..remi nikako

sada nismo nista napredovali na tabeli a Man Utd-u smo uradili ogromnu uslugu

i stavili ih u poziciju da postanu gazde u Engleskoj i osvoje 19. titulu...

Potpisao.
15 godina
neaktivan

Sorry dupli post{#}

Potpisao.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 21:08 (El_Nino_09).
15 godina
neaktivan
Arnold Šrafncinger kaže...

Realno ovo jucer nije bila prava Barca,drugacija ce se tekma igrat u kupu.Nisu ni jedni ni drugi igrali 100% jucer,jedan od slabijih El Clasica u zadnje vrjeme

ja bih rekao da je barsa svjesno igrala ovakvu igru...

da nebih otkrili Murinju svoju slabu tacku...(igrali su dosta mrtvu igru kao da to nije "Barca") i nisu imali potrebu za 3 boda jer imaju prednost od 8 bodova...

a i nisu zeljeli da se trose mnogo jer najvaznije utakmice tek slijede

mislim da ce barsa igrati puno bolje u LP i da ce stegnuti Real

najvjerovatnije pobjediti i proci u finale...

Potpisao.
16 godina
neaktivan
Sve o nogometu

kakva tekma danas u varazdinu: varteks - cibalia 3:0

europa! kup!

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice