Wndow Live Mail-Start Menu Link

poruka: 3
|
čitano: 1.556
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
pitanje

Ovo me izluđuje. Iz nekog meni nepoznatog razloga, Start Menu kao E-mail link asocira, ne Windows Live Mail program, nego Windows Live Mail spajanje preko browsera. Neznam zašto nije nakon instalacije Windows Live Maila, asocirano na program (trebalo bi biti default) a ne link prema browseru. Najbolje od svega je da Microsoft Keyboard za shortcute u driverima za tipkovnicu nudi dva Windows Live Maila a svaki je vezan na browser.

Ako popravak uključuje prčkanje po registryju, diže mi se kosa na glavi. Rađe bi kompajlirao Linux kernel.

Live Mail properties Live Mail properties
Live Mail Start Menu Live Mail Start Menu
Live Mail assignment Live Mail assignment
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2009 13:01 (the_tux).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesu li to one poruke koje dobijaš na hotmail?I ja imam windows live pa E-mail poštu otvaram u Mozilli Firefox.

Tomislav

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Wndow Live Mail-Start Menu Link
autorov komentar
Tomislav95 kaže...

Jesu li to one poruke koje dobijaš na hotmail?I ja imam windows live pa E-mail poštu otvaram u Mozilli Firefox.

Problem nije vezan uz poruke ili hotmail servis, nego uz to da mi Vista krivo asocira u Start Meniju, Windows Live Mail. Budući da sam instalirao live paket, koji sadrži i Windows Live Mail program, trebao sam sukladno tome dobiti prikladnu asocijaciju. A stanje je ostalo isto.
Možeš sa bilo kojim popularnim browserom pristupiti live mailu, ali je IE najprikladniji.
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice