WMP titlovi

poruka: 7
|
čitano: 3.157
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WMP pomoc

znali netko da li je moguce na windows media player namjestiti da se automatski skidaju prijevodi za filmove....npr. skinem neki film preko torenta i sad da ne trazim kad ga pokrenem na wmp da program sam skine ?

jedan frend mi kaze da je to moguce na bs playeru--kaze on tako skine film i odmah mu pise izabere jezik i bs player odmah skine sve sam...pokusavao sam naci na wmp i nisam nasao...

postoji li ta mogucnost i kako ako da xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WMP titlovi

Ne postoji...ne možeš niti skinute titlove učitati u wmp jer ne podržava .srt ili .sub format. Ako želiš gledati filmove preko wmp-a jedino rješenje ti je vob sub.

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WMP titlovi

pa imam nekih 20-tak filmova na hdd-u i imaju prijevodi i ne radi preko wmp-a...bas mi bilo cudno xD

pa sta preporucujes za filmove ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WMP titlovi

Ako ćeš koristiti wmp za gledati skini vob sub i instaliraj. Naziv video fajla i titla moraju biti isti. Ako želiš drugi player preporučam Meda Player Classic Home Cinema ili Gom. U njih možeš normalno učitati .srt titlove a u Gom-u čak i podešavati. Neko govore da je dobar i VLC player,meni se me sviđa...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WMP titlovi

Preporučujem GOM player  (obavezno skini K-lite mega codec pack) ili Media Player Clasic - Home Cinema

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
WMP titlovi

Nije baš poželjno preporučiti K-lite ako baš ljudi nisu sigurni što rade. Tu ima svega i svačega,obično treba selektirati što instalirati. U puno slučajeva je samo ffdshow dovoljan...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
WMP titlovi

dovoljno je sam skinuti posljednju verziju MPC - HC bez ikakvih dodataka

koji na kraju vise smetaju neg sta pomazu

http://protocol4.animehr.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1