Eto ovako ovo jos nisam vidio ni cuo posto sam danas dobio novi komp i htjeo instalirat Vistu x64.
Medjutim lijepo mi pise da stisnem bilo koju tipku za bootanje sa cd-a i pise mi Windows is loading bla bla. Dodje do kraja i pojavi mi se plavi ekran i pise pci.sys adress bla bla.
Iso sam i XP da cu instalirat i isti klinac ko i na Windows 7 x64 isto se desava. Cak mi je jednom i proslo bez plavog ekrana i pisalo mi Windows is starting ali mi se pojavila pozadina od Windowsa 7 i Viste sa mouse pointerom ali nema nista od ikona. Cudno mi da je doslo do Starting Windows a nije me pitalo na koju particiju da instaliram windowse.
Neznam sta da radim surfo sam na netu i naso sam samo za XP da je problem rjesen sa Service Pack 2 i to ih je brdo potvrdilo ali za Vistu i 7 nemam rjesenja.
Molim vas ako neko zna nesto o tome sta bi moglo biti nek kaze ili nek suti zauvijek xD
Komp je novi i ne vjerujem da sam nesto krivo spojio. Konfa:
E8400,4GB rama corsair,520W hx corsair,ep45-ud3r,lg dvd/rw,i seagate 7000.12.... jbt ovo je frustrirajuce, tolko cekam novi komp i sad ovo mi se desi