Vista x64 pci.sys problem kod instaliravanja

poruka: 6
|
čitano: 1.216
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Eto ovako ovo jos nisam vidio ni cuo posto sam danas dobio novi komp i htjeo instalirat Vistu x64.

Medjutim lijepo mi pise da stisnem bilo koju tipku za bootanje sa cd-a i pise mi Windows is loading bla bla. Dodje do kraja i pojavi mi se plavi ekran i pise pci.sys adress bla bla.

Iso sam i XP da cu instalirat i isti klinac ko i na Windows 7 x64 isto se desava. Cak mi je jednom i proslo bez plavog ekrana i pisalo mi Windows is starting ali mi se pojavila pozadina od Windowsa 7 i Viste sa mouse pointerom ali nema nista od ikona. Cudno mi da je doslo do Starting Windows a nije me pitalo na koju particiju da instaliram windowse.

Neznam sta da radim surfo sam na netu i naso sam samo za XP da je problem rjesen sa Service Pack 2 i to ih je brdo potvrdilo ali za Vistu i 7 nemam rjesenja.

Molim vas ako neko zna nesto o tome sta bi moglo biti nek kaze ili nek suti zauvijek xD

Komp je novi i ne vjerujem da sam nesto krivo spojio. Konfa:

E8400,4GB rama corsair,520W hx corsair,ep45-ud3r,lg dvd/rw,i seagate 7000.12.... jbt ovo je frustrirajuce, tolko cekam novi komp i sad ovo mi se desi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako su tipkovnica ili miš spojeni na računalo putem usb-a,moguće je u tome problem...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma kakvi nije do toga a i vidim da ovdje nema pomoci Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neću šutit :P

Gledam da ljudi govore kako nema riješenja za Vistu, već samo za XP. Mogu ti samo savjetovati da izravno kontaktiras Microsoft i vidis sa njima što će ti preporučiti. Ovaj BSOD dolazi zbog nekompatibilnosti hardvera sa vistom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A da nece mi ni Windows 7 ali to sve je x64 pa cu sad skinut x32 bitni pa da probam i to, nikad se nezna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovo je rjeseno i bio je problem kod memorije koju sam izvadio pa ponovo stavio!

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice