Ulazak u windowse tj. Log off

poruka: 4
|
čitano: 1.062
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Ulazak u windowse tj. Log off
pitanje

Imao sam problema s malware defenderom pa ja skinuo neki prog za viruse,taj prog ima upit da li da ''pregledam'' windowse od nametnika prilikom dizanja windowsa,kliknem ok i on reserstira računalo i pritom nađe 7 trojana ja ih obrišem i tu nastaje problem kada su oni obrisani ja više ne mogu uci u windose tj. uđe na 5 sekundi ali se ne pojavi ništa osim slike pozadine i onda se sam odlogira. i tako u beskraj.Molim za pomoc (post je malo nesmisleno napisan jer se žurim)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ulazak u windowse tj. Log off

hmmm. ako ne možeš ni ući u windowse, onda nema drugog rješenja nego reinstall. ne znam što bi još pomoglo... Neodlučan

17 godina
neaktivan
SpaljenaGuma kaže...

pa ja skinuo neki prog za viruse,

Nebreš samo tak olako se odnositi prema programima koje skidaš,pogotovo prema onima koji ti prekapaju po registeriju,sistemu. Možda si umjesto antivirusa instaliral bog te pitaj kaj... Probaj ući u Safe mod i od tam deinstalirati taj program, ili sistem restore...
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

kad ti boota komp stisci F8, pojaviti ce ti se odabir - sitsni Last Known Good Configuration - to bi ti moglo pomoci. ak ne, onda bootaj cd od windowsa i stisni repair.

Why make something easy way, when there is hard way
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice