Pozdrav svima. Koristio sam Kaspersky internet security i to trial version jer bas i nemam love da kupim cijelu verziju. uglavnom jako sam zadovoljan tim programom i istekla mi je trial verzija pa me zanima da li je ikako moguće ponovo stavititi trial verziju?? Da li se može nekako izbrisati svi tragovi sa kompa tako da kada instaliram sve bude kao da je prvi put???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj ga deinstalirat nekim uninstalerom tipa Revo uninstaller i onda jos pocistit nekim registry cleanerom pa ponovo instalirat.
Mislim da nije moguće to uraditi. Uvijek će ostati neki trag!
Da li se može nekako izbrisati svi tragovi sa kompa tako da kada instaliram sve bude kao da je prvi put???
Pozdrav svima. Koristio sam Kaspersky internet security i to trial version jer bas i nemam love da kupim cijelu verziju. uglavnom jako sam zadovoljan tim programom i istekla mi je trial verzija pa me zanima da li je ikako moguće ponovo stavititi trial verziju?? Da li se može nekako izbrisati svi tragovi sa kompa tako da kada instaliram sve bude kao da je prvi put???
Imam Win7 i na njemu KIS,e pre neki dan instaliram ti ja RC1 verziju i stavim KIS na njega,al kasnije se setim da sam pogresnu time zonu stavio za vreme instalacije i reko da ja to promenim sad.
I sve je bilo lepo dok to nisam uradio,od kad sam to uradio kaspersky je izbacio da mu ne valja nesto sa licencom i od tada odbija poslusnost,pokusao sam da ga reinstaliram,da ponovo stavim trial key ali jednostavno ne uspeva i izbacuje ovo sa slike.
Da li neko ima resenje kako bi to popravio,a da ne moram da radim win?
Heh...problem se sam resio.
Izgleda da je jutros doslo "ono" vreme kad je prvi key stavljan i jutros je normalno radilo,a i sad radi...Extra :)