Tiny XP problem

poruka: 11
|
čitano: 3.419
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Tiny XP problem

Skinija san tiny xp beast edition. Kad ga iden instalirat dođe mi do dijela di piše otprilike:

[DR-DOS Caldera] A:>

Sad šta tu triba? Naša san ovaj link, ... šta dalje? Jel triba to stavit na disketu ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2008 19:53 (Funkenstein).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tiny XP problem

vjerojatno to znači da ubaciš taj disk u A:\

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Tiny XP problem
Ne kužim?
17 godina
neaktivan
Tiny XP problem

Pa čini mi se da trebaš ubacit boot disketu tog DOS-a

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tiny XP problem

Jel zna netko u čemu je problem?

Dobivam također istu grešku na jednom PCu.

Taj A: je floppy drive, kakve on veze ima?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Tiny XP problem

Okanite se tih bezvrijednih edicija windows. ako piratizirate onda barem piratizirajte pravu verziju a ne neko smeće poput tih tiny i blac editiona

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Tiny XP problem
yojo kaže...

Koja bi to greska bila? Command prompt sam po sebi nije greska... :S

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
yojo kaže...

Koja bi to greska bila? Command prompt sam po sebi nije greska... :S

Greška koja se spominje u prvom postu.

Uglavnom, greška je da kada krene bootanje cd-a ne boota kao normalni win cd ili tiny cd već on krene "provjeravat" portove(USB) i ostalo i učitavat DR DOS Caldera koja nema veze s windowsima i stane na [DR-DOS Caldera] A:>   gdje bi ja trebao neku komandu upisat kao.

A: je floppy drive. Kakve veze ima disketa s instalacijom?

Sprženo je preko nere(burn bootable cd-odabran iso-odabrana opcija Locale-i burn).

15 godina
neaktivan
yojo kaže...

Uglavnom, greška je da kada krene bootanje cd-a ne boota kao normalni win cd ili tiny cd već on krene "provjeravat" portove(USB) i ostalo i učitavat DR DOS Caldera koja nema veze s windowsima i stane na [DR-DOS Caldera] A:>   gdje bi ja trebao neku komandu upisat kao.

Sprženo je preko nere(burn bootable cd-odabran iso-odabrana opcija Locale-i burn).

Pa to nije greska pobogu. Ocito je CD napravljen tako da se boota u DR DOS. A: disk u ovom slucaju nije floppy nego ram disk, na koji ti se raspakirao DR DOS.

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
16 godina
neaktivan
rustweaver kaže...
yojo kaže...

Pa to nije greska pobogu. Ocito je CD napravljen tako da se boota u DR DOS. A: disk u ovom slucaju nije floppy nego ram disk, na koji ti se raspakirao DR DOS.

Dobro. I što napravit? Neki prijedlog?

15 godina
neaktivan

Vjerojatno je to standardni dio instalacijske procedure kod ovog tvog custom WinXP-a :D

(tako je inace bilo u win9x, palio si DOS iz kojeg si pokretao setup)

provjeri ima li negdje na CD-u setup.exe

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice