Subtitle Workshop-Kompatibilnost sa Win7

poruka: 12
|
čitano: 7.672
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

trebam da podesim neke titlove,instalirao sam Subtitle Workshop i ide normalno ali nakon nekoliko minuta prekine mi rad i trazi da pronadjem rijesenje problem na netu...ja koliko znam bilo je nekih problema u vezi Subtitle Workshopa i njegove kompatibilnosti sa Win7,mislim da je to u pitanju...jel zna neko kako ovo rijesiti??

Bolje zivjeti sto godina kao milijunas nego sedam dana u bijedi.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Subtitle Workshop-Kompatibilnost sa Win7
ramardo kaže...

trebam da podesim neke titlove,instalirao sam Subtitle Workshop i ide normalno ali nakon nekoliko minuta prekine mi rad i trazi da pronadjem rijesenje problem na netu...ja koliko znam bilo je nekih problema u vezi Subtitle Workshopa i njegove kompatibilnosti sa Win7,mislim da je to u pitanju...jel zna neko kako ovo rijesiti??

Jesi ga pokusao koristiti u compatibility modu?

desni klik na program -> properties -> compatibility. i stavis npr. xp sp3

15 godina
neaktivan

nista,probao sam i to,samo izbaca Subtitle Workshop has stoped working...jel se moze jos kako rijesiti ovo??a ima li kakva alternativa Subtitle Workshopu,neki drugi program da je kvalitetan sa titlovima??mozete zakljucat,rijesio sam...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 4:07 (ramardo).

0 0 hvala 0
17 godina
ramardo kaže...

nista,probao sam i to,samo izbaca Subtitle Workshop has stoped working...jel se moze jos kako rijesiti ovo??a ima li kakva alternativa Subtitle Workshopu,neki drugi program da je kvalitetan sa titlovima??mozete zakljucat,rijesio sam...

Koju verziju imaš?

možeš skinuti 2.72 koja je stabilna i 4 koja je beta.

meni beta uopće ne radi. A ako imaš 2.72, on mi radi na win 7 i na 32 i 64 bitnima, ali smao ako otvorim titl bez filma.

Jer kad imaš u folderu film s imenom istim ko titl (bug.avi, bug.srt) i kad titl otvoriš u workshopu on povuče i film i sruši se.

Ja preimenujem titl u bug1.srt i otvorim ga u workshopu, a film otvorim u media playeru, i u njemu pogledam kad počinje prva riječ i zadnja i to podesim u workshopu.

17 godina

Meni Subtitle Workshop 4 BETA 4 radi bez ikakvih problema na Windowsima 7 x64.

Nisam ništa posebno namještao.

0 0 hvala 0
18 godina

Odakle ti 2.72 verzija?

Ja i dalje imam v2.51 - jedini problem na Win7 joj je registry problem prilikom pokretanja programa - iritantno, ali ne toliko strašno.

Četvorka je meni katastrofa...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.2.2011 20:58 (Elles D.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
klimama kaže...

onda je to valjda neka novija beta, znam da mi se prije rušio. znao se pokrenut i radit ali uglavnom rušio .

17 godina
Elles D. kaže...

Odakle ti 2.72 verzija?

Ja i dalje imam v2.51 - jedini problem na Win7 joj je registry problem prilikom pokretanja programa - iritantno, ali ne toliko strašno.

Ispričavam se, krivo sam napisao, da radi se o 2.52, ne znam otkud mi 72 :)

15 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Odakle ti 2.72 verzija?

ma i meni je to problem bio,iako sam nasao kako se to moze rijesit,nije mi se dalo zezat s tim pa sam skinuo Subtitle Edit po preporuci ekipe sa foruma i pokazao se kao kvalitetan program...

ma 4 beta je *ranje,moze mi ali je ne bih vise nikad instaliro...

15 godina
neaktivan
Re: Subtitle Workshop-Kompatibilnost sa Win7
klimama kaže...

Dali ti se video pomakne na odabranu pozicuju dok dva puta kliknes na red titla, jer

to kod mene ne radi dok u sw 2,51 radi bez problema ili je to kod sw 4 drugacije

zamisljeno.

15 godina
neaktivan

Ja sam s njim imao problema jedino kad sam pustao video u njemu, nije bilo videa, prazno, i s ovime sam rijesio..

http://www.urusoft.net/forum/viewtopic.php?id=5730

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Poznato je da subtitle workshop ima problema na win 7, alternativa subtitle edit

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 17:22 (brixy).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice