Smartbox gamepad wireless

poruka: 7
|
čitano: 5.173
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

pozz koristim vistu x64 ultimate,,nemogu nigde naci drivere za ovaj gamepad tj bio sam naso nesto na kvarku.hr al neznam dali je to to neznam tacno oznaku gamepada evo slike:

i stranice : http://www.kvark.hr/index.cgi?lang_id=1&menu_id=221                "prvi gamepad"

copy:saver paste_yug
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2009 13:07 (ro357ba).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Smartbox gamepad wireless

Zar to ne radi Plug'n'Play? Pogledaj u Control Panelu dali ti je prepoznao bez drivera. Ja imam Joystick i Gamepad i sve je prepoznato bez posebnih drivera.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran

nece jbg

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Smartbox gamepad wireless

Probaj otići kod nekoga tko ima 32 bitne Windowse, pa vidjeti dali njemu radi. Ako da, onda je problem u tvoja 64 bita. Iako čisto sumnjam da je do toga.

Jesi dobio nekakav kabal da spojiš gamepad s PCom? Koliko znam, wireless Xbox 360 controller dolazi s kablom za prvo spajanje, pa se onda može bežićno nastaviti.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
protjeran

pa evo imas na slici taj kabal usb koji spojim sa pc-ijem i preko njega komunicira nista vise

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

nece nikako

na 32 bitnom os-u radi samo da ga ustekas u komp na x64 bas i nece...

edit: instaliro sam 1.5 patch pa sad radi bezproblema gamepad

Čik pogodi šta igrači imaju za večeru, buđav lebac, konobaru daj donesi za igrače malo mesa i kolače, a kod Dobrivoja u frižider uvek svega ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 11:36 (ro357ba).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

evo sad mi radi za orginal verziju igre gamepada a kad instaliram bilo koji dodatak za igru neradi

Čik pogodi šta igrači imaju za večeru, buđav lebac, konobaru daj donesi za igrače malo mesa i kolače, a kod Dobrivoja u frižider uvek svega ...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice