Pozdrav!
Tražio sam po forumu ali nisam našao. Zanima me kako sliku spremiti u .pdf? THX
Pozdrav!
Tražio sam po forumu ali nisam našao. Zanima me kako sliku spremiti u .pdf? THX
Ja to radim ovako.Otvorim word u Open Office-u i tamo stavim sliku i onda samo izvezem u PDF(export to PDF).
Brzo,jednostavno i besplatno.
Ja to radim ovako.Otvorim word u Open Office-u i tamo stavim sliku i onda samo izvezem u PDF(export to PDF).
THX. Ali dali ima nešto kraće... da ne moram skidat sad OpenOffice. Dali ima kaki mali besplatni programčić?
THX. Ali dali ima nešto kraće... da ne moram skidat sad OpenOffice. Dali ima kaki mali besplatni programčić?
Imaš hrpu pdf printera. Ja osobno koristim BullZIP. Otvoriš sliku pošalješ na printanje i kao printer odabereš BullZIP (ili neki drugi pdf printer). Spremiš ju gdje hoćeš i to je to.
Imaš hrpu pdf printera. Ja osobno koristim BullZIP. Otvoriš sliku pošalješ na printanje i kao printer odabereš BullZIP (ili neki drugi pdf printer). Spremiš ju gdje hoćeš i to je to.
kakav je taj bullzip? jer ja koristim primopdf, pa me zanima... :)
kakav je taj bullzip? jer ja koristim primopdf, pa me zanima... :)
Meni je odličan. nakon printanja se otvara izbornik u kojem definiraš sve sitnice (tipa vrsta dokumenta u koji želiš printati, putanja, metadata, ima još mogućnost vodenog žig, spajanj i siugrnosnih postavki). U kombinaciji s PDF split&merge sve funkcionira superiška.
THX svima. Rješio sam tako da sam u Word 2007 ubacio slike i saveao kao PDF. THX