Slika u PDF

poruka: 7
|
čitano: 10.242
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Slika u PDF

Pozdrav! 

Tražio sam po forumu ali nisam našao. Zanima me kako sliku spremiti u .pdf? THX

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)

0 0 hvala 0
16 godina
Slika u PDF

Ja to radim ovako.Otvorim word u Open Office-u i tamo stavim sliku i onda samo izvezem u PDF(export to PDF).

Brzo,jednostavno i besplatno.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.1.2011 22:11 (Regular John 19).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: Slika u PDF
Regular John 19 kaže...

Ja to radim ovako.Otvorim word u Open Office-u i tamo stavim sliku i onda samo izvezem u PDF(export to PDF).

THX. Ali dali ima nešto kraće... da ne moram skidat sad OpenOffice. Dali ima kaki mali besplatni programčić?

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
15 godina
ParaNO1d kaže...
Regular John 19 kaže...

THX. Ali dali ima nešto kraće... da ne moram skidat sad OpenOffice. Dali ima kaki mali besplatni programčić?

Imaš hrpu pdf printera. Ja osobno koristim BullZIP. Otvoriš sliku pošalješ na printanje i kao printer odabereš BullZIP (ili neki drugi pdf printer). Spremiš ju gdje hoćeš i to je to.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Imaš hrpu pdf printera. Ja osobno koristim BullZIP. Otvoriš sliku pošalješ na printanje i kao printer odabereš BullZIP (ili neki drugi pdf printer). Spremiš ju gdje hoćeš i to je to.

kakav je taj bullzip? jer ja koristim primopdf, pa me zanima... :)

Atomska bubamara
15 godina
jurluk kaže...
mario.L_hr kaže...

kakav je taj bullzip? jer ja koristim primopdf, pa me zanima... :)

Meni je odličan. nakon printanja se otvara izbornik u kojem definiraš sve sitnice (tipa vrsta dokumenta u koji želiš printati, putanja, metadata, ima još mogućnost vodenog žig, spajanj i siugrnosnih postavki). U kombinaciji s PDF split&merge sve funkcionira superiška.

18 godina
neaktivan

THX svima. Rješio sam tako da sam u Word 2007 ubacio slike i saveao kao PDF. THX

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice