Rusenje kompa

poruka: 5
|
čitano: 1.507
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Rusenje kompa
pitanje

pozz svima. danas mi se kad sam bio vani komp restarto(vidio sam jer je kad sam se vratio bio u boot screenu). ja reko mozda je nesto slucajno restartalo, kakav update ili slicno...sada igram ja cod4 i to se opet dogodi a zanmljivo je sto nema ni BSOD-a niti nikakve greske, nego samo se slika zamrzne i to je to...inace imam clockan proc na 3.4 kojeg sam sad spustio na 3 ghz...sada naravno prvo sam pomislio na overclock ali ja kada god upalim komp windows mi izbaci notifikaciju da je blokirao nekakav driver koji nije kompatibilan sa sustavom....ima ko kakvu ideju sta bi to moglo bit?

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rusenje kompa
autorov komentar

itko?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rusenje kompa

Možda je do temperature? Kolike su ti temperature procesora i grafičke u loadu?

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rusenje kompa

Imao isti problem , pregrijavanje 10000% sam siguran , ja sam rusio windowse prije jedno mjesec dana radi toga , isto sam overclockirao procesor i temperature su mi bile prevelike ,  vratio sam sve na default tj prije overclockanja i nakon toga su programi za kontroliranje temperature pokazivali da je sve u redu sto je zanimljivo , a meni se i dalje rusio sistem , odlucio sam rastavit komp i vidio sam da iako programi pokazuju da je temperatura ok , graficka mi je bila izrazito vruca , mogao sam pec batake na njoj lol, a radio sam overclock proca i grafe , izvadio sam i bateriju da resetiram sve potpuno , ali ni to nije pomoglo , jednostavno sam morao rusit windowse ... Plač

L.Đ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rusenje kompa
autorov komentar

do temperature nije sigurno...testiro proc u full loadu i nejde vise od 62 stupnja (voltaza 1.48)...grafa nejde vise od 60 jer imam hladnjak na 70 %...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice