Imam problem nemogu gledati filmiće na yutubu ima zvuk al nema slike i kada povučem ono za ubrzanje to mi se ugravira , kako popraviti to ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problem nemogu gledati filmiće na yutubu ima zvuk al nema slike i kada povučem ono za ubrzanje to mi se ugravira , kako popraviti to ?
Koji browser?
jel prije radilo normalno?
nadogradi flash player
sve je radilo kako treba do prije 3 dana , koristim mozilla firefox a flash player je nadograđivan čak sam probo deinstalaciju i ponovnu instalaciju ali neće , a da rušim windows zbog toga neću sigurno je nešta sitno
sve je radilo kako treba do prije 3 dana , koristim mozilla firefox a flash player je nadograđivan čak sam probo deinstalaciju i ponovnu instalaciju ali neće , a da rušim windows zbog toga neću sigurno je nešta sitno
ccleaner,obično čišćenje diska,ili si to već napravio?
ma očistio sam ga ko suza je čist, al nekužim čujem zvuk a slike nema ali ostali video rade na nekim stranicama samo na yutub neće
EDIT;
Je si probao podesiti glasnoću na videu ili zvučnicima kompa?
Možda sam pitao glupost, ali provjeri, nije zagoreg.
Krivo sam pročitao post, problem je u slici koliko vidim.
Koja ti je upload i download brzina, je si li WiFi ili si kabelman sa signalom??
Imao sam isti/sličan problem, nažalost davno je to bilo i nisam siguran kako am riješio problem..... ja sam mogao gledati embedded video, ali na youtube.com nisam, jeli kod tebe isto tako?
Probaj ovo:
1. Desni klik na video
2. Settings
3. Isključi Hardware akceleraciju
4. Probaj opet (reloadaj site)
dawnload 4.02mbs,uploud 0.26mbs , sve sam pauziro prije provjere
Jesi pokusao sa nekim drugim browserom chrome,opera itd?
ja preko kkabla se spajam, imo sam operu al počela se sama rušiti a ovaj ekslorer šteka i nemogu ući u seting
Brzina je dobra, pokusaj preko chroma.
Evo, ovaj problem sam ja imao.....
http://forums.techguy.org/all-other-software/981417-solved-cant-watch-youtube-videos.html
Možeš li ovaj gledati?
ee baš ko ovaj što ima problem isti taki a ovaj video što si stavio mogu ga gledat.
Isti problem sam imao neki dan. Rijesio sam tako da sam instalirao raniju verziju Flasha.
a đe bogat da najdem tu verziju
a đe bogat da najdem tu verziju
http://fpdownload.macromedia.com/get/flashplayer/installers/archive/fp_10.1.102.64_and_9.0.289.0_archive.zip
ma kaki neće film je krenuo gledo neka 2 filmića i ponovno se pojavi isti problem
Rješenje problema ti je na onom linku što sam ti dao
Citiram:
"I have fixed the problem. Turned off hardware acceleration in the settings menu. Thank you all for your help."
Rekao si da ne možeš pristupiti settingsima, hmm....... onda probaj drugi flash, jedno ti mora pomoći jer koliko vidim većina je imala iste probleme
a probat ću sve što budem mogo hvala na pomoći
to mi se dogodilo na desktop kompu kad sam upgradeao flash player. Na laptopu sam ignorirao upgrade i sve radi. Tako da do flash playera je