Problem sa nvidia driverima

poruka: 6
|
čitano: 3.366
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Evo ovako. Neki dan sam instalirao zadnje drivere za svoju gt 240 grafu i događa mi se to da sa jedino 1920x1080 imam full screen. Na svim ostalim rezolucijama (1680x1050) dobijam crne trake sa svake strane te nikako ne mogu dobiti full screen sto sam sa prijasnjim driverima mogao. Ista stvar se događa i u igrama sto znaci da ni u igrama nemam full screen osim ako ne izabarem full hd rezoluciju sto je ipak malo previse za moju grafu. Imam win7 32bit i monitor Samsung 2233SN. Jedino rijesenje za sada koje radi je vracanje na stare drivere. Ima li jos kojih mogucnosti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozes li razvuci sliku na ekranu...................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Imam na monitoru opciju auto-adjustment i pomocu nje mi se slika centrira i razvuce. To je funkcioniralo na starim driverima dok sa ovim on sliku centrira, a kad razvuce ponovo imam crne trake. U svakom slucaju ne pomaze....

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ima li jos kakvih prijedloga?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mozda u opcijama od nvidie (drivera) ima nesto sto trebas ukljuciti.

mislim da sam cuo za takav problem i da se rijesilo u opcijama ukljucivanjem neceg.. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
hebeno....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice