Problem s ForceWareom

poruka: 5
|
čitano: 865
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Problem s ForceWareom

Evo ovako, otkad sam instalirao zadnji ForceWare (266.58 WHQL, nisu beta) mi se zna Aero ugasiti sam od sebe pa upaliti za cca minutu i monitor mi se sam ugasi i za sekundu opet upali. Drivere sam preko starih instalirao kao i uvijek bez safe modea i Driver Sweepera i sve radi kako treba osim tih par iritantnih ''sitnica''. OS je Win 7 Ultimate 64bit, komp pod Moj PC.  Nisam imao problema uopće sa 260.99 driverima osim što ponekad ne bi prepoznali grafe pa bi se upalio komp sa onboard grafikom valjda, a s ovim nisam to još vidio. Hvala unaprijed svima {#}

Meine Ehre heiSSt Treue
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s ForceWareom

Mozda da pokusas izbrisati sve te drivere, i instaliras na cisto tj. ne jedne prek drugi.

0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
RE: Problem s ForceWareom
mario1990 kaže...

Mozda da pokusas izbrisati sve te drivere, i instaliras na cisto tj. ne jedne prek drugi.

Probat ću pa javim. Da i još sam htio reći da mi se ponekad (rijetko) javi poruka da hoću li promijeniti Aero u Win 7 Basic temu što prije novih drivera nije bilo. To uvijek bude tijekom igranja neke zahtjevnije igre.

Meine Ehre heiSSt Treue
16 godina
protjeran
Problem s ForceWareom

Evo reinstalirani su driveri (266.58) i zasad sve radi ok.

Meine Ehre heiSSt Treue
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s ForceWareom

Znam da puno ljudi instalira drivere po driverima, al po meni je najbolje prvo izbrisati stare pa tek onda nove stavljati.. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.1.2011 21:21 (mario1990).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice