Pomoć oko Skypea zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 6.312
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoć oko Skypea

Molim vas, bi li mi mogli pomoći, naime imam jedan problem pa bih vas molio za pomoc. Ne razumijem se fenomenalno u softver pa me zanima zasto ne mogu napraviti racun na Skypeu. Sve sam ispunio, ali na kraju mi se pojavi neka crvena oznaka sa x-om, te piše sljedeće: Please review information that you have entered. Ako netko ima iskustva s tim, bilo bi odlicno da mi kaze o cemu se zapravo radi ovdje.

Hmm...ako netko ima bilokakvih ideja kako da napravim racun, svi savjeti i sugestije su dobrodosle. Ne radi se o nikakvom spamu jer zaista imam problem, a hitno mi je (radi se o curi, naravno, da se mogu dopisivati s njom xD). Puno hvala  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 21:57 (Caesar et Brutus).
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
protjeran
Re: Pomoć oko Skypea
Caesar et Brutus kaže...

Molim vas, bi li mi mogli pomoći, naime imam jedan problem pa bih vas molio za pomoc. Ne razumijem se fenomenalno u softver pa me zanima zasto ne mogu napraviti racun na Skypeu. Sve sam ispunio, ali na kraju mi se pojavi neka crvena oznaka sa x-om, te piše sljedeće: Please review information that you have entered.

Hmm...ako netko ima bilokakvih ideja kako da napravim racun, svi savjeti i sugestije su dobrodosle. Ne radi se o nikakvom spamu jer zaista imam problem, a hitno mi je (radi se o curi, naravno, da se mogu dopisivati s njom xD). Puno hvala {#}

Daj slikaj problem

prtscr na tipkovnici - ctrl v u paintu - dodaš sliku ovamo

http://dizanje-ratia.info
15 godina
neaktivan
APazinjan kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Molim vas, bi li mi mogli pomoći, naime imam jedan problem pa bih vas molio za pomoc. Ne razumijem se fenomenalno u softver pa me zanima zasto ne mogu napraviti racun na Skypeu. Sve sam ispunio, ali na kraju mi se pojavi neka crvena oznaka sa x-om, te piše sljedeće: Please review information that you have entered.

Hmm...ako netko ima bilokakvih ideja kako da napravim racun, svi savjeti i sugestije su dobrodosle. Ne radi se o nikakvom spamu jer zaista imam problem, a hitno mi je (radi se o curi, naravno, da se mogu dopisivati s njom xD). Puno hvala  {#}

Daj slikaj problem

prtscr na tipkovnici - ctrl v u paintu - dodaš sliku ovamo

Nemoj mi zamjeriti, ali nezz kako slikati. Rado bih, hmm, što znaci prtscr? Nemam bas iskustva s tim pa zato. Mogu pokusati bolje pojasniti, evo link:

https://login.skype.com/account/signup-form?return_url=http%3A%2F%2Fwww.skype.com%2Fgo%2Fdownloading-page&application=download

I sada, sve ovo sam ispunio te pritisnuo I agree- continue, no tada me samo od sebe vratilo na podrucje ispod sign in i create an account gdje se pojavilo sljedeće: (X) Please review information that you have entered. (obiljezeno u crvenom pravokutniku).

17 godina
neaktivan
Pomoć oko Skypea

nešto si zaboravio ispuniti ili nešto što si ispunio ne udovoljava određenim kriterijima (obično je to username koji želiš a već se koristi, ili "loš" password ili nešto treće)

EDIT: Za slikanje desktopa: stisni tipku Print Screen (koja se nalazi iznad tipki Insert/Delete na tipkovnici), otvori Paint, stisni kombinaciju tipki CTRL V i ono što dobiješ snimi na desktop kao sliku sa ekstenzijom .jpg. Sliku priloži u postu ovdje.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 22:11 (Zura).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Pomoć oko Skypea

Da nisi možda koristio dijakritičke znakove pri registraciji?

http://files.myopera.com/bluesman2333/albums/97918/bored.gif
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Miki Liki kaže...

Da nisi možda koristio dijakritičke znakove pri registraciji?

Ne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 22:15 (Caesar et Brutus).
15 godina
Pomoć oko Skypea

Teško ti je pomoći bez informacija. Ako želiš pm u moj inbox svoje podatke koje želiš da ti budu pa ću ti ja napraviti acc ako ti to paše pa ti poslje mjenjaj kako ti odgovara.

http://files.myopera.com/bluesman2333/albums/97918/bored.gif
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Pomoć oko Skypea

EDIT: Ne mogu vjerovati, napravio sam kako ste mi rekli da probam tu priloziti sliku, snimio sam i sve, no nece poslati sliku ni za lijeka{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 22:20 (Caesar et Brutus).
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

EDIT: Ne mogu vjerovati, napravio sam kako ste mi rekli da probam tu priloziti sliku, snimio sam i sve, no nece poslati sliku ni za lijeka{#}

Stavi sliku u .png format pa pokusaj,

ili uploadaj negdje drugo pa daj link.

17 godina
protjeran
Pomoć oko Skypea

Ja sam mu sredio već ;)

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina

Imaš sreče :)

Na kojem browseru radiš? Naime, zvuči suludo, ali nakon 10ak pokušaja na Mozilli, stalno mi je error izbacivao.

Odi na Chrome ili IE i probaj. I da, pozabavi se s jačinom passworda (na Mozilli ne javlja da pass nije dovoljno jaka). Vjerujem da si sve dobro odradio, tako da. Jedino je to vjerojatno.

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan
Pomoć oko Skypea

Ne znam zaista što bih jos napravio. Apazinjan mi je napravio račun, no kod mene nece prijaviti, kao da mi je računalo ukleto, prokletstvo  {#} Kaze da ne prepoznaje password. Mozda mi je komp prepun virusa pa mozda zato ili sto slično? Ne vidim koji bi drugi razlog mogao biti, pa mislim stvarno...

Moj PC  
0 1 hvala 2
15 godina
neaktivan

mogu ti pomoc preko teamviewer-a

- da li ti je sat/datum na kompu toćan?

- možda je u konfliktu sa portovima? meni ponekad nece raditi ako imam xampp koji također koristi port :80

- ...

15 godina
neaktivan
Pomoć oko Skypea

Rijeseno, samo sam promijenio password i odmah me prijavilo na skype  {#}

Hvala svima na trudu i pomoći. LOCK

Moj PC  
1 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: