Pitanja i Pomoc u vezi programa

poruka: 3
|
čitano: 864
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Eeee ovako,zelio bi da mi vi iskusni odgovorite na nekoliko pitanja.

Imam ove programe : CCleaner,Advanced System Care,Auslogic Disk Defrag,Auslogic BoostSpeed,pa me zanima da li smeta to sto imam tako mnogo slicnih programa na racunaru.Lowara sam pa vas pitam.

I da li mi je dobra ova kombinacija Avira Antivir Free i Comodo Firewall ((onako otprilike)).......

I imam jos samo jedno pitanje kompjuter mi se sporo pokrece a instalirao sam novi windows xp SP3 prije mjesec dana...........a veoma mi se sporo pokrece,a samo dva programa su mi na startupu !! Hvala mnogo !!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Pitanja i Pomoc u vezi programa
DoN pAnDa kaže...

Eeee ovako,zelio bi da mi vi iskusni odgovorite na nekoliko pitanja.

Imam ove programe : CCleaner,Advanced System Care,Auslogic Disk Defrag,Auslogic BoostSpeed,pa me zanima da li smeta to sto imam tako mnogo slicnih programa na racunaru.Lowara sam pa vas pitam.

I da li mi je dobra ova kombinacija Avira Antivir Free i Comodo Firewall ((onako otprilike)).......

I imam jos samo jedno pitanje kompjuter mi se sporo pokrece a instalirao sam novi windows xp SP3 prije mjesec dana...........a veoma mi se sporo pokrece,a samo dva programa su mi na startupu !! Hvala mnogo !!

CCleaner je ok, po meni advanced system care nije potreban, al ne smeta nista sto imas sve to na kompu,

avira i comodo je odlicna kombinacija.

17 godina
neaktivan

Pa evo ja isto imam Aviru anti vir- free, i uz to nikakav firewal, i od kad je imam (valjda prek dvje godie), nikad niti jedan virus ili rušenje sistema. Koristim ovaj windowsov firewal.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice