MSN virus

poruka: 15
|
čitano: 3.677
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
MSN virus
pitanje

pozdrav bugovci,

imam instaliran windows live messenger2009 i sve je ok.

U subotu sam primio poruku od jedne moje prijateljice u kojoj je stajao hiperlink.

Ja znatiželjan sam kliknuo i otvorilo se nešto..... no međutim meni su frendovi u školi rekli da se od mene preko MSN-a šalje nonstop taj hiperlink njima i kažu mi da je to neki virus.

Ja sam sad na sto briga . molim pomoć!!!!!

Ako je to neki virus kako da ga se riješim???????

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: MSN virus
prihvaćeno rješenje

To je virus koji sam sebe šalje sa adrese na adresu,,probaj sa ad-aware ---http://www.filehippo.com/download_ad-aware/

16 godina
neaktivan
MSN virus

Virus je 99% skini SuperAntiSpyware i skeniraj

Skeniraj i s NOD-om ili Avirom.

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MSN virus

promjeni password za msn...tako sam cuo...

La lucha continuada...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
eterna luchar kaže...

promjeni password za msn...tako sam cuo...

Netreba on mjenjati password već onaj od koga dobija Linkove!

No ako je kliknuo na link mora podhitno skenirati comp. od gamadi a nije mu na odmet da promjeni i sebi pass od Msn-a!
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
neaktivan
MSN virus

takav je virus i kod mene pokušat ču na vaš način mislim ako još netko ima primjera kako da se riješim neka se javi ovdje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na www.bitdefender.hr i scan online, ako nemaš IE browser, zaboravi.

s.t.a.l.k.e.r. semi-pro http://www.dailymotion.com/video/x44dz_chernobyl-ghost-town-for-1000-years_creation?from=rss
16 godina
neaktivan
autorov komentar

pronašo mi je dva. uklonio sam ih a sad idem vidit ako baca ga opet mojim frendovima.

hvala

16 godina
neaktivan
car kaže...

pronašo mi je dva. uklonio sam ih a sad idem vidit ako baca ga opet mojim frendovima.

hvala

koji program
16 godina
neaktivan
MSN virus

da, to mojih par frendova ima isti problem....

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
ad-aware
16 godina
neaktivan
autorov komentar
gamer2400 kaže...
car kaže...

hvala

koji program
 ad-aware
16 godina
neaktivan
MSN virus

tako je i meni jednom bilo ja se dop sa prijateljem i kad odjednom link neki kao za neku sliku i ja skinem i virus i skeniro sa avastom i obriso gaSmijeh

AMD Phenom X3 2.1GHz | 2gb ram | HD4650 1024MB |ASUS M2N Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imo sam ja isti problem,prijatelji su dobijali stalno,,,,,,,,,ali avira radi cuda

17 godina
MSN virus

ocistio sam komp pacijentu sa svim mogućim antispyware programima koji nešto vrijede, plus nod32 eji stalno aktivan, win defender isto, komp skeniran sa spybot, ad-aware, superantispyware, spyware termintator - komp mu je čist, ali nikako da se taj pacijent riješi tih poruka koje mu stižu od offline usera.

rekao sam da kontaktima od kojih prima te offline poruke, da neka ima javi da trebaju očistiti računalo i promijeniti password

da li ste vi riješili taj problem i na koji način? ako je različit od ovog mojeg

hvala

p.s. radi se od zadnjoj verziji live messengera koja je reinstalirana i promijenjen password

h=f^3
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 22:04 (jollyb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice