Kursor sporadično nestaje u Firefoxu

poruka: 8
|
čitano: 2.027
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Počeo mi se odnedavno pojavljivati problem sa kursorom koji sam nestaje od sebe i pokaže se opet dok god ga mičem naokolo. Imao sam Firefox 3.6 kada je počelo, sada imam zadnju betu četvorke, ali problem je još tu. Probao sam u Safe Modeu - ista stvar, možda ima neke veze što je pipelining uključen ili ne? Prošli put kad je to bilo samo sam očistio cache, cookiese, history itd., ali ovaj put nije pomoglo. Ima li još tko iskustva s tim pa da mi pomogne?

Gott mit uns!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Neki je problem jer se i meni u Operi to isto desavalo danas citav dan ali ne i veceras

PS:evo opet pocelo{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 0:26 (Quilombo23).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kursor sporadično nestaje u Firefoxu

Nisi jedini, meni se to ne dogada ali sam primjetio da se ljudi na forumu zale, cini mi se da nije do firefoxa jer se dogada i korisnicima drugih browsera. Jedno je sigurno, sa pipeliningom nema veze.

Vjerojatno je do flasha....

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2011 0:19 (rustweaver).
16 godina
protjeran

Šta sam onda bezveze prelazio na Betu? Možda je do T-šrota...

Gott mit uns!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
A kak bi bilo do njih. ROFL.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
16 godina
protjeran

A ne znam, lud sam više koliko me živcira to {#}

Gott mit uns!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Probljem je sa reklamom za panasonic na naslovnici... A lijepo sam im govorio da pretjeruju sa flash reklamama :)

0 0 hvala 0
15 godina
to je zbog panasonikove reklame... za vrijeme prikazivanja onih balona s iglom, strelica se pocne skrivati
Tko se zadnji smije, nije skužio!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice