Krađa veze ili? Pomoć!

poruka: 9
|
čitano: 3.783
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Krađa veze ili? Pomoć!

na kojoj si to stranici našao?

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Krađa veze ili? Pomoć!

Mislim da ti nitko ne krade int, pokušaj prvo isključiti sve telefone iz splitera i onda pokušaj, vidi da li će ti onda pucati veza. Također vidi telefonski kabel da li je igdje poderan. I vidi u ispisu spajanja koliki ti je promet, ako je prevelik i siguran sida ga nisi ti napravio onda možeš sumnjat da te netko pr*a u mozak.

EDIT: I meni piše isto Amsterdam za moju IP adresu pa stoga možeš zaključiti da ti nešto s opremom nije u redu.

Ništa ne ostavljaj nedvrš
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.4.2009 18:17 (username).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Krađa veze ili? Pomoć!

1. Šta ti znači "svi telefoni" , koliko ih ima?

2. kakav imate ruter?

Ne puca vam telefonska veza, nego misliš na internet vezu?

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
krek kaže...

1. Šta ti znači "svi telefoni" , koliko ih ima?

To je uzrok problema po meni
Ništa ne ostavljaj nedvrš
17 godina
neaktivan

Iz splitera ide samo jedna žica, znači samo jedan telefon. Ja imam 2(preko razdjelnika) i to su paralelni telefoni, kad zvoni jedan, zvoni i drugi. Mislim da bi više od 3 paralelna telefona postalo problematično. S druge strane signal se razdvaja u spliteru. znači "glavna žica" ulazi u spliter, a iz splitera jedna ide u telefon, a druga u ruter (na spliteru označeno DSL). Ako je dobro spojeno i prava žica ide u ruter, onda ruter radi probleme.

MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
17 godina
neaktivan
Krađa veze ili? Pomoć!

ako imas speedtouch onda telefone moras ukopcati u adsl modem, ane u spliter

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne krade ti niko promet. to se i meni isto događalo. ja sam zvao onu  službu za korisnike (0800 9000) i objasnio im problem. oni su rekli da će poslat tehničara.om je došo neš po žicama prčko i veza mi više nije pucala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Mislim da se ne radi o krađi već o lošoj liniji (parici), kućnoj instalaciji ili ruteru (posebice thompson speedtouch koji je jako osjetljiv na pad napona).

Znači počni redom osim provjere parice jer to nemožeš bez t-coma.

Nadam se da sam pomogao...

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

problem je u t.comu, gdje su oni promijenili brzinu s vjerojatno 2 mbps na 4 mbps.....nazovi njih (08009000) i reci im a ti promijene brzinu jer ti tel. kabel ne moye podnijeti to......

Ma_t_ej

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice