Kako ubiti GU ....?

poruka: 7
|
čitano: 1.464
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako ubiti GU ....?

Budući da nisam ljubitelj automatskog ažuriranja instaliranih programa, već iste radije obavljam manuelnim radom, zanima me kako se trajno riješiti GU updater/installer procesa u task manageru jer to ne volim raditi ručno svaki put kad podignem sistem.

Onemogucio sam GU service, razne ggoogglove u task scheduleru, ali se google installer opetovano reinkarnira ko neki virus, crv ili štojaznam, ko nekakav adober.

Osim da ne uključujem PC, ima li kakvo trajno rješenje za ovaj problem? Bio bih jako zahvalan.

dr. Tamo Neki

republika dt-ht

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kako ubiti GU ....?

a mene zanima kako ubit adobe update, zivcira me svaki put kad pokrenem photoshop ili acrobat reader. Viče

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Kako ubiti GU ....?
nadimak888 kaže...

a mene zanima kako ubit adobe update, zivcira me svaki put kad pokrenem photoshop ili acrobat reader. Viče

Idi pod Help -> Check for updates -> Preferences.

Tamo odznači Automatically check for updates.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
tenant kaže...

zanima me kako se trajno riješiti GU updater/installer procesa u task manageru jer to ne volim raditi ručno svaki put kad podignem sistem.

Idi na Run i upiši services.msc

Tamo nađi neki servis sa imenom Google i pod properties, startup type stavi disabled.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
nadimak888 kaže...

Uninstaliraš acrobat.com i više neupdate-a. (neće pobrisat aplikaciju nego samo taj updater.)

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 22:37 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

Zahvaljujem na odgovorima.

Taj service sam postavio već davno prije na disabled. Ali se nakon toga u aktivnim procesima više se ne pojavljuje google updater već google installer. čitao sam negdje po netu iskustva nekih ljudi koji s vremena na vrijeme brišu neke ključeve u registry-ju da ga se riješe. Izgleda da trajnog riješenja nema. Meni to izgleda jako podlo od googlea, ali njihov software je "freeware", a taj updater je, valjda,   cijena...

Automatski update adobe proizvoda je moguće kontrolirati na opisani način. Istina, kupio sam PS4 licencu, iako ga ne koristim u profesionalne svrhe, ali cijena je nerealna jer mu je prava vrijednost u plug-in aplikacijama koje pojedinačno koštaju gotovo koliko i sam PS, a neke i dosta više.

Adober je nuspojava promiskuitetnih ubadanja stickova na javna računala, a GU me poprilično podsječa na na tu neman.

dr. Neki Tamo

republika dt-ht
16 godina
neaktivan

Rješeno!Osmijeh

Pronašao pod services "Usluga Google ažuriranje", doslovno, namjestio na disabled

dr. Puca od Zdravlja

Šutim

republika dt-ht
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice