Izbrisana particija - pomoč

poruka: 6
|
čitano: 3.888
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Sinoč sam radio instalaciju novih Windowsa 7, pokrenuo i izbrisao partciju c na kojoj su bili widowsi, no shvatim da je u biti obrisana E particija na

kojoj sam imao sve podatke iz zadnjih pet godina, ne smijem ostati bez toga, lud sam više, nisam ni spavao, probao sam neke programe sa hirens boot cd-a

no ne nalaze ništa tj, ne nalaze izbrisanu particiju

Situacija je :

System: nešto sitno

Partition C: 36 GB

Partition D: 100 GB

Unalocated: 100 GB   

moram to vratiti  zaista mi je potrebna pomoč

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ne znam dal je moguće to vratiti, vjerojatno nije. I meni se slično desilo ali ne mojom greškom. Ubuduće važne stvari odmah stavljaj na DVD jer hard diskovi nisu jako sigurni za dugotrajnu pohranu podataka.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Izbrisana particija - pomoč
Wontay kaže...

Sinoč sam radio instalaciju novih Windowsa 7, pokrenuo i izbrisao partciju c na kojoj su bili widowsi, no shvatim da je u biti obrisana E particija na

kojoj sam imao sve podatke iz zadnjih pet godina, ne smijem ostati bez toga, lud sam više, nisam ni spavao, probao sam neke programe sa hirens boot cd-a

no ne nalaze ništa tj, ne nalaze izbrisanu particiju

Situacija je :

System: nešto sitno

Partition C: 36 GB

Partition D: 100 GB

Unalocated: 100 GB   

moram to vratiti  zaista mi je potrebna pomoč

Moguce je, sa programom getdataback http://www.bug.hr/forum/topic/ostale-softverske-teme/getdataback-tutorijal/27824.aspx

Provjereno radi 100%

16 godina

Radio sam čiščenje diska na kojem držim back up pa pa sam sve stavio na komp a bio sam lijen sa kompa vratit na back up disk mjesec dana,to se kod mene više nikada neče desiti.

Nakon 16 sati muke riješeno

Probavao sam razne programe sa hiren boot cd-ano nisu našli ništa

(acronis disk director je skenirao 8 sati uzalud)

Na kraju sam dignuo windows i probavao redom programe.

Active@ UNDELETE Enterprise 7.3 spašava glavu, moja preporuka

Skeniranje je trajalo svega dvadeset minuta, našao mi particiju, nakon toga scan i u par sekundi izlistao sadržaj, opcija da odredim slovo particije i restore u par sekundi bez restarta kompa, oduševljen sam

(vjerojatno ide u prikog što nisam formatirao, nego samo napravio delete, prostor je bio unallocated te je time bio zaštičen i od daljnjeg pisanja)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ovo ti je pouka da ubuduće imenuješ particije pa ti se neće dogoditi da obrišeš krivu particiju.

0 0 hvala 0
17 godina

Na sreću uvijek se može večina podataka spasiti sa programčičima ako nema fizičkih oštečenja na disku :)

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice