Firefox homepage

poruka: 13
|
čitano: 2.554
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Firefox homepage

Evo ovako nikako ne mogu postavit homepage....

Idem u Tools_Options_Home page_ i tako postavim google i onda zatvorim mozillu i opet otvorim i sasvim neka druga stranica bigdadsearch...

I tako sto puta i sve isto....

Trazim svugdje ali nista....

Pomozite....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox homepage
mare20 kaže...

Evo ovako nikako ne mogu postavit homepage....

Idem u Tools_Options_Home page_ i tako postavim google i onda zatvorim mozillu i opet otvorim i sasvim neka druga stranica bigdadsearch...

I tako sto puta i sve isto....

Trazim svugdje ali nista....

Pomozite....

Pa jel stisneš "OK" gumb?
U životu prolazi samo vjeran pas...
16 godina
neaktivan
Firefox homepage

Zaražen si nekom gamadi! Skini Superantispyware ili Malwarebytes te skeniraj računalo!

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Firefox homepage

vjerojatno imaš neki spyware, instaliraj spybot S&D, updejtaj ga pa skeniraj komp

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox homepage

Slažem se što je rekao Bellatrix. Skini SUPERAntiSpyware Free Edition, instaliraj ga i skeniraj računalo.

Razer_Copperhead
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 20:34 (Razer_Copperhead).

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox homepage

Hvala.... evo skidam...

0 0 hvala 0
17 godina
Firefox homepage

to se i meni dogodilo, uvijek bi mi home page bio neka sumnnjiva stranica i nikako da promjenim to, i onda sam skeniro komp s avirom koji je našao spyware, uklonio ga i odonda nemam problema.

šta gledaš u ovaj potpis, rađe zuri u sunce ili tako nešto
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox homepage

To je to.... ali sad imam jos jedan problemcic... kad otvorim firefox... otvori mi se i sidebar ali prazan bijeli....

npr... logiram se na nesto i onda pita da li ce zapamtit password... i ta poruka se pokaze u sidebaru a ne onako izdat ko inace....

ili kao da se jos negdje spaja pa mi pise Connection Interrupted The document contains no data. The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 21:40 (mare20).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox homepage

Pise sa strane kao neki sponsored links.... ne mogu nac gdej  bi se to iskljucilo....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox homepage

Niti ne pokušavaj to iskljućiti (ne klikaj na to) jer će ti ponovno instalirati nekakvu gamad koje ćeš se još teže riješiti. Pogledaj iz add/remove programs da li možeš deinstalirati navedeni toolbar i od tamo ga deinstaliraj, a ako ne ide onda instaliraj tešku anti adware/spyware artiljeriju, update-aj ju, makni komp sa NET-a i čisti redom sa svime što imaš.

16 godina
neaktivan
Firefox homepage

Reinstaliraj Firefox!

Moj savjet!

Ako imaš puno bookmarka lijepo ih exportiraj u html file te kasnije jednostavno vrati natrag.

Ponovo instaliraj i addonove koje koristiš i miran si!

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 12:40 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox homepage

Ili koristi MozBackup za backup lozinki,bookmarkova i ostalog.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Firefox homepage

A da samo robaš reinstalirati firefox ili probaj sa nekim drugim browserom npr. Google Chrome, Opera, Safari ...

Alan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice