ERROR kod kopiranja

poruka: 5
|
čitano: 975
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ERROR kod kopiranja

Kopirao sam sa dvd-a na hard disk i pojavio mi se ovaj error...ne znam o čemu se radi

Sve je u životu 5, samo je renault 4
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 18:00 (zambata).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ERROR kod kopiranja

Najvjerojatnije ti je oštećen medij sa kojeg kopiraš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: ERROR kod kopiranja

Najvjerojatnije zaprljan ili oštećen medij (poruka znači da nije bilo moguće pročitati datoteku).

Ups, već su me pretekli  :)

KaeR
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 18:02 (KaeR).
16 godina
ERROR kod kopiranja

Probaj sa nekim drugim file managerima, ili nekim alatima bas za tu radnju tipa IsoBuster

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ERROR kod kopiranja

Kad ti se takav error pojavi, u 90% slucajeva znaci da je ta datoteka ostecena te da ju neces moci kopirati. Jedini program(za koji ja znam) koji bi ti mogao pomoci je BadCDRepair. Doticni program prilikom kopiranja kad naide na ostecene dijelove samo prelazi preko njih. Kao primjer cu navesti spot jedne pjesme koju sam kopirao s CD-a na HDD pomocu tog programa. Pred kraj spota je program nailazio na errore ali je samo prelazio preko njih te kopirao spot do kraja. Dakako, kad pustim taj spot, na kraju, na tom dijelu gdje je bio errora, spota nema.

Jer kad ovako s Windowsima obicno kopiras, ako naides na error, obrisat ce ti se i ovaj dio sto je kopiran, dok ovaj program kopira sve, a ondje gdje je bilo errora nece biti pjesme. Program mozes preuzeti ovdje. Iako u tvojem slucaju on nece puno pomoci, jer sljivis pjesmu kad ju ne mozes posteno poslusati, no mozda ti program pomogne kod nekih drugih stvari nekada u životu... ;)

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice