Pozdrav svima!Naime skinuo sam navedeni film s mininove(2005 DVD RIP ENG).I koji god titl da ubacim titlovi stalno kasne,čak do 10 sek.Pa bih vas molio ako možete pronaći odgovarajuće titlove(ja sam danas tražio 2 i pol sata).I ako nisam pogodio forum sorry jer neznam gdje pisati ovu temu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Htjeo bih samo reći da sam našao titlove pa molim moderatora ak može da obriše cijelu temu?!
Kod prženja filmova na dvd(TRAXDATA) sve se normalno sprži ali kad stavim dvd u kućno kino pola filmova ima titlove a pola nema a kad stavim dvd u komp titlovi su mogući na svim filmovima?Zna li netko u čemu bi mogao biti problem?
Kod prženja filmova na dvd(TRAXDATA) sve se normalno sprži ali kad stavim dvd u kućno kino pola filmova ima titlove a pola nema a kad stavim dvd u komp titlovi su mogući na svim filmovima?Zna li netko u čemu bi mogao biti problem?