Browseri + flash + index.hr

poruka: 7
|
čitano: 1.770
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Bok svima, 

od jučer ujutro na index.hr svako malo čujem neki kratki zvuk, najsličniji onome kad se trese kabel ili konektor od zvučnika, pa onako nakratko zašumi. Prvo sam i mislio da je to, pa sa detaljno provjeravao kable, dal slučajno ne tresem nešto. Nije ništ od toga bilo, pa sam posumjao na flash, i kad iskjučim flash (chrome mi je defaultni browser) to se više ne događa. Zvuk može biti svaku drugu minutu, može jednom u 10 minuta, a može i svaku minutu. Pa sam stavio druge browsere da vidim dal je i tamo, u operi i u IE9 ista stvar. Mogu gledati sve videe, i ništa se inače ne ruši, makar mi je jučer youtube bio nešto kilavi, ali možda se samo poklopilo. Koliko kužim, samo na indexu, nisam drugdje primijetio. Komp je čist, malwarebyte i microsoft sec. es. ne nalaze ništa, nit inače imam bilo kakvih problema. Uz to, ponekad primjetim lagano treperenje strelice miša, na to stranici koliko se sjećam. Maknuo flash i reinstalirao chrome, i opet isto. 

Ima netko sličnih iskustava, čini mi se od kad je izašao 10.2 flash da stalno neke buhe se događaju, a u jednoj drugoj temi ovdje na forumu sam pročitao da su se pojavile neke problematične reklame na našim portalima ( http://www.bug.hr/forum/topic/razni-softverski-problemi/browseri-se-ruse-/93407.aspx )

Se još kome to događa, jer ja stvarno ne znam više u kom smjeru gledati.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Instaliraj sebi AdBlock plus na browser, pa vidi jel onda ima problema.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Browseri + flash + index.hr

Ma i to sam probao, ko da nisam, sve isto :)

16 godina
neaktivan

I kod mene se isto cuje taj zvuk na index.hr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Browseri + flash + index.hr

Ak ništ drugo, barem sam našel još nekoga ko ima taj problem :)

16 godina
odjavljen

Fleš reklama započinje sa zvukom, ali se odmah zamjuta... ali nedovoljno brzo ;)

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je uzrok tome ona debilna reklama za Panasonic 3D televizor

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice