Anno 1701 kuri hardware??

poruka: 8
|
čitano: 1.556
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovako nabavio sam doticnu igru, i sada problem je sta kada je igram nekih max 2 min ventovi od grafe su na 100%, a grafa ima 90 stupnjeva cim izadem iz igre to se smiri.

Niti u jednoj drugoj igri Crysis ili bilo koja druga igra temperature nisu preko 70 stupnjeva a vent niti na 45%.

Zna mozda tko di je problem??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Anno 1701 kuri hardware??

Pa to uopće nije zahtjevna igra! Koja je grafička?  Smanji video postavke u igri  ili još bolje probaj smanjiti frekenciju gpu-a i memorije u driveru od grafičke.

17 godina
Whalter vT kaže...

Pa to uopće nije zahtjevna igra! Koja je grafička?  Smanji video postavke u igri  ili još bolje probaj smanjiti frekenciju gpu-a i memorije u driveru od grafičke.

Hvala ti na odgovoru ali odgovor nije uopce pomagao nista. Znam da nije zahtjevna igra ako pogledas moj pc vidjet ces koju konfu imam. crysis igram i bilo koju drugu igru i nemam nikakvih problema.

Zato sam i stavio ovu temu pod softwerski problemi jer mislim da je to do igre pa ako netko zna neka odgovori ako ne neka suti

17 godina

provjeri jel mozda ima kakav patch za igru,vjerojatno ima jos nisam naiso na igru koja nema bar jedan patch :)

to bi moglo pomoci

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.6.2009 19:06 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sorry majstore, ali ja sam se naigrao te igre i nikad nikakvi problemi sa pregrijavanjem ni pojačanom aktivnosti ventilatora.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

skinuo sam patch i instalirao i ista stvar

17 godina
Dado_ZG78 kaže...

Sorry majstore, ali ja sam se naigrao te igre i nikad nikakvi problemi sa pregrijavanjem ni pojačanom aktivnosti ventilatora.

Mozda nisi skuzio, ako ti je komp bio necujan nije ni cudo, ja takoder nebi skuzio da mi se vent ne pojaca kad ono odem vidjet temp grafe na 90 stupnjeva i to samo kod nje ne kuzim zasto

17 godina
odjavljen

Kod mene je ista stvar na laptopu. iako je laptop i predobar za tu igru, opet mi se grafa pregrije, ventilatori bruje ko ludi, i samo se onda ugasi laptop...

ja sam kod sebe naso rjesenje, a to je da stavim laptop na 4 markera, da stoji u zraku, i onda vise nema problema, opet se dobrim grije, al neprelazi oko 85

nevjerujem bas da ce ti pomoc takav sistem hladjenja, al zelio sam podijelit iskustvo Izlanuo se

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice