pozzz...ovako nakon nekoliko sati igre na kompu jednostavno se zamrzne .nakon toga nekih 15 min komp opet radi dok ne pokrenem igru.conf:ati 4670.hdd hitachi500gb, amd athlon 7750 2x2.70,napajanje 600w,ram:4gb
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije igra kriva (elitedekaron)online igro sam je i prosle godine i nikakvih problema
proc je 16 a grafa 27,a tjekom igre grafa 35,a proc 27
Zamrzne se cijeli komp (ne pomiče se pokazivač miša, ne možeš palit/gasit Num Lock/Caps Lock/Scroll Lock na tipkovnici...) ili samo igra (ako ju prisilno ugasiš, sve ostalo radi normalno)? Događa se samo na jednoj ili na više igara?
mis se mice, i onako kao da loada nesto ,nisam nista diro po biosima,nece niti ctralt del, a nekad nakon toga kad restartam nece se upalit nego disk boot failure
proc je 16 a grafa 27,a tjekom igre grafa 35,a proc 27
kako je moguce da ti procesor u idlu bude 16 stupnjeva?
jedino ako igras vani na "svjezem" zraku na -5
evo sad je 17 (imam 1 ventilator unutra )skeniro sam sa hdtune jes prije i nema nikakvih bad sectora
evo sad je 17 (imam 1 ventilator unutra )skeniro sam sa hdtune jes prije i nema nikakvih bad sectora
gle kad si skinuoi pokrenuo hd tune,e onda ides na error scan i imas ispod quick scan tu smakni kvacicu i onda pretrazi,ako ima crveni tackica,udari komp sakom i scipaj disk,za ovo zadnje sam se salio ;D
mis se mice, i onako kao da loada nesto ,nisam nista diro po biosima,nece niti ctralt del, a nekad nakon toga kad restartam nece se upalit nego disk boot failure
U svakom slučaju testiraj disk (recimo HD tuneom, što kaže kolega TPG). Hitachi ima i svoj alat za provjeru diskova na http://www.hitachigst.com/support/downloads/.
sve je ok(zeleno)
sve je ok(zeleno)
koliko ti je min,pretrazivalo moralo bi dugo
i jos jedno pitanje jel ti to samo kod jedne igre ili
ja sam nedavno imao jedan sličan problem na jednom komjuteru imao je 3 antivirusa,nešto ti koči komjuter probaj neke programe deinstalirati
sve je ok(zeleno)
Nisi odgovorio događa li se to uvijek na istoj igri ili na svakoj koju igraš? Jesi probao pogledati u Event Vieweru jesu li zabilježene kakve greške u trenutku rušenja igre?
u event viewru pise pod surce :disk, to se desava samo u toj igri jer samo to i igram:The driver detected a controller error on \Device\Harddisk0\DR0.
mislio sam i ja pa sam prekjucer deinstaliro.i opt isto da nije mozda prasina u kompu?
u event viewru pise pod surce :disk, to se desava samo u toj igri jer samo to i igram:The driver detected a controller error on \Device\Harddisk0\DR0.
Znači, očito nekakav problem sa kontrolerom. Preporučio bih ti da provjeriš postoje li neki noviji driveri za čipset na matičnoj. Isto tako, bilo bi super kad bi mogao zamijeniti kablove disk - matična ploča. Možda disk prebaciti i na neki drugi IDE ili SATA port...
maticna mi je GIGABYTE MA770UD3
zna mozda netko gdje da skinem taj driver
najbolji program za update drivera ti je DriverMax
http://www.innovative-sol.com/drivermax/
samo se moras registrirati,ako koristis besplatnu verziju mozes "samo" dva drivera dnevno updetati sto definitivno nije lose.
preko njega skines i preko njega instaliras i onda ti pokaze prozorcic da resetiras komp i nakon toga dobijes upitnik da odgovoris da li ti driver radi dobro,a za svaki driver registrirani korisnici ostavljaju komentare slicno kao i kod torrenata.
ja ga koristim vec neko vrijeme i nikad problema
maticna mi je GIGABYTE MA770UD3
zna mozda netko gdje da skinem taj driver
- na stranici proizvođača.. u ovom slučaju MBO. (klik? -> ovdje?)
pripazi na reviziju..
Začudujuća je količina trolanja, bez intervencije MODa? -nitko ne prati temu?
Bilo bi lijepo da netko klikne na tipku prijavi jer ne stignemo sve pročitat:)