VGA na RCA

poruka: 4
|
čitano: 4.707
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
VGA na RCA

Pozdrav!!

dakle graficka mi ima HDMI 2x DVI i jedan VGA izlaz

a posto moja telka ima samo RCA (chinceve) dali ej moguce nekako spojit vga na chinceve

moze link od trgovine di ima to za kupit a moze i shema za uradi sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VGA na RCA

evo, ima na njuškalu, ovo nije vga to rca, ali napisao si da imaš na grafičkoj hdmi izlaz tako da mislim da ti i ovaj kabal isto odgovara http://www.njuskalo.hr/audio-video-foto-ostalo/hdmi-kabel-sve-vrste-mini-hdmi-vga-chinch-dvi-oglas-1810432

0 0 hvala 0
17 godina
VGA na RCA

-postoje (barem) dvije različite stvari, riječi... adapter i konverter. To dvoje nije isto.

Adapter je samo drugačiji tip konektora, fizički rzličit.

Konverter jednu vrstu signala konvertira u drugu (bez obzira na priključak, ali je uobičajeno da je drugačiji, pa podrazumijeva i adapter.)

Ako se želi digitalni signal pretvoriti u analogni, potreban je konverter. Kao što ni PC-VGA (analogni) nije kompatibilan s analognim TV signalom ...

-ukratko, konverteri su ugl. neisplativi i upitne kvalitete-mogućnosti... pogotovo kad se želi (kvalitetan) signal s PCa prebaciti na stari TV, jer TV ni približno ne podržava rezolucije PCa.

Jeftinije ti je pronaći staru VGA s TVoutom nego se natezati s konverterom, pod uvjetom da možeš dodati sekundarnu VGA na ploču (PCI ili PCIex, pošto je AGP samo jedan utor).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: VGA na RCA

potrebno mi je to samo radi gledanja filmova na tv

nesto malo sam citao za te konvertere-kablove da nekima radi nekima ne

pa ako netko ima ili je probao da mi potvrdi da to radi da ne bacam pare bezveze

sto se tice 2 kartice to mi je isto palo na pamet imam kartice graf, ali nazalost maticna mi ima samo jedan pcix utor

tako da mi jedina solucija ostaje neki konverter vga/hdmi na chincheve

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice