SSD i Hdd

poruka: 4
|
čitano: 1.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
SSD i Hdd problem

Pozz. Imam jedan problem sa hard diskovima. U novo racunalo(matična, procesor, ram i SSD) je instaliran win7 na ssd i ta kombinacija radi super prilikom paljenja računala. Sa starog kompa je uzet hdd da bude storage. Uredno ubacen unutra ali bios odmah javlja da taj disk ima grešku (disc error) i nema ucitavanja windowsa.

Isprobao sam sve kombinacije kabela i sata priključaka i uvijek ista stvar. Matična je Asus H81M-R a ssd samsung evo 850. Isti taj disk je prije 10 minuta uredno radio u starom kompu.

Hdd je zatim vraćen u stari komp međutim sada i tu javlja da Disk error. Press f1 to resume. Nemoguce da je hddsamo tako riknuo od prebacivanja iz jednog u drugi komp?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: SSD i Hdd problem
neno20st kaže...

Pozz. Imam jedan problem sa hard diskovima. U novo racunalo(matična, procesor, ram i SSD) je instaliran win7 na ssd i ta kombinacija radi super prilikom paljenja računala. Sa starog kompa je uzet hdd da bude storage. Uredno ubacen unutra ali bios odmah javlja da taj disk ima grešku (disc error) i nema ucitavanja windowsa.

Isprobao sam sve kombinacije kabela i sata priključaka i uvijek ista stvar. Matična je Asus H81M-R a ssd samsung evo 850. Isti taj disk je prije 10 minuta uredno radio u starom kompu.

Hdd je zatim vraćen u stari komp međutim sada i tu javlja da Disk error. Press f1 to resume. Nemoguce da je hddsamo tako riknuo od prebacivanja iz jednog u drugi komp?

Provjeri jumpere na hdd-u,nisi napisao koji je hdd.

Si stavio da ti boota prvo s ssd-a?

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
16 godina
SSD i Hdd

SSD je boot i AHCI mod je u BIOS-u. HDD nema niti jednog jumpera na sebi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SSD i Hdd

Dali mi neko može odgovoriti na ovo pitanje molio bih ljude dobre volje.

Je li  moguče  koristiti mobitel android kao boot memoriju?

Ako da što sve moram napraviti da bi imao pripremljene windovse za instalaciju sa mobitela na komp?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice