Spajanje mbo

poruka: 10
|
čitano: 1.240
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Spajanje mbo

Kupio sam novi pc,slozio sve komponente i sad je vrijeme na spajanje kablova na kojima sam ja zapeo...oni sistem panel konektori ja znam kamo oni idu ali neznam kako da ih okrenem, jel svejedno? A drugo dosli su jos neki kablovi sa kucistem koje neznam kamo ustekati ni cemu sluze...Jedan pase u kabel koji je za przilicu a ostali su neki kockasti.Kuciste je fractal design define r4 a mbo asus m5a97 r2.0

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Spajanje mbo
Pa uz svaku plocu se dobije knjizica u kojoj je sve ljepo nacrtano i napisano, ako nemas odes na stranicu od ploce i skines si tamo, stvarno nemres fulati osim "polariteta" za hdd,led, itd, inace i na samoj ploci ti sve pise sitnim slovima! Dakle samo mirno!lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
14 godina
Fordox kaže...

Kupio sam novi pc,slozio sve komponente i sad je vrijeme na spajanje kablova na kojima sam ja zapeo...oni sistem panel konektori ja znam kamo oni idu ali neznam kako da ih okrenem, jel svejedno? A drugo dosli su jos neki kablovi sa kucistem koje neznam kamo ustekati ni cemu sluze...Jedan pase u kabel koji je za przilicu a ostali su neki kockasti.Kuciste je fractal design define r4 a mbo asus m5a97 r2.0

Mani se ćorava posla!

13 godina
neaktivan
Spajanje mbo

Rjeseno. Samo neznam kamo da ustekam 1 kabel na njemu pise hd audio

0 0 hvala 0
14 godina
Spajanje mbo

Ovdje 

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Spajanje mbo

u jednu ruku sam prije bio sretniji vezano za slaganje kompa, jer i usb i audio su bili na masu žica i to se nije svako usudio spajat.. a danas svakako se slaže i svako doma pa malo pino saviju pa ne stave odstojnike pa spale ploču i da ne na brajam dalje

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
Bulldozer kaže...

u jednu ruku sam prije bio sretniji vezano za slaganje kompa, jer i usb i audio su bili na masu žica i to se nije svako usudio spajat.. a danas svakako se slaže i svako doma pa malo pino saviju pa ne stave odstojnike pa spale ploču i da ne na brajam dalje

Upotpunosti se slažem. Tak frend bio kupio pc, kazem mu ja oces da ti slozim, kaze netreba imam frenda koji ide u skolu za to pa ce slozit reko ok. Zove mene par dana poslije kaže digni mi windows. Ja pogledam komp, pola kablova nije spojeno. On odnese PC na stol, spoji upali nece komp radit, restarta se stalno. Ja pogledam ono hladnjak od procesora visi (AMD stock), nije bio zakačen.

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
15 godina
neaktivan
Upravo to.
Ne samo to, već masa servisera ostaje bez posla.

Nikada neću zaboraviti kada je na ovom forumu napisao netko da je čistio grafu, i da ju je vratio i spojio bez termalne paste, jer je mislio da kad je radila s onoliko malo paste, radit će i bez.
Pogodite što se dogodilo kasnije haha.
Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
protjeran
Spajanje mbo

ili ostaje bez posla ili imaju smješne plaće

Ja sam radio u jednoj poznatoj hrvatskoj it firmi koja prodaje kompove kao serviser za smješnih i bijednih 2500kn, hvala bogu sad sam kod privatnika pa dobijem oko 1000 eura

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Spajanje mbo

Define r4 nema hdd led il sam u krivu?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice