Samsung Sgh-D900i driver problem

poruka: 9
|
čitano: 6.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Naime,moj tata ima navedeni mobitel.Snimili smo par videa pa bih zeljeo prebaciti na komp.Sada...ja imam Win XP 64-bit ali izgleda da su driveri za usb 32-bit.Dali mi netko moze pomoc ili mi dat direktan link za download.BTW pretrazio sam cijeli google ali on mi samo izbacuje neke druge stvari.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zar nitko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Probaj ovaj Samsung PC Studio

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Samsung Sgh-D900i driver problem

Jel to bas za 64-bitnu verziju?

17 godina
neaktivan

Imam mobitel Samsung U900soul..skinem s neta igre i programe ali nikako ih nemogu instalirati....jeli problem što ja skinem s kompana mob preko bluetooth-a ili...ako mi neko može odgovorit...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prebaci pomoću memorijske kartice.

A ti koji imaš u900 progooglaj, negdje imaš opisano kak se to radi. mislim da napises nes na mobu, uđeš u tajni meni, prikljuĉiš mob na komp i s nekim programom ubaciš aplikaciju.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Dali netko zna gdje mogu skiniti driver za ovaj mobitel (SGH-D900i) ali za Windows 7...Imam cd sa driverima ali oni su za xp..pls pomazite.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

PLS LJUDI POMAZITE!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung Sgh-D900i driver problem

Ne treba ti driver,samo na mobu idi na postavke-telefon-8 USB postavke-spremanje podataka i prebacuj sa memorijske kartice bez zaebancije sa programom kao PC studio

spam high tessellation off
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice