Već se dugo mučim s kompjuterom, stalno neki problem pa bih voljela da li bi mi netko mogao pomoći kako to riješiti.
kompjuter je otišao na popravak i rečeno mi je da je otišla grafička i HDD...zatim kad je došao sa poravka ujedno su u jedni RAMi otišli pa sam kupila nove...i nakon toga je počeo stalno blokirati....u početku je radio 3,4 sata bez prestanka, zablokira,resetiram ga i bude sve normalno...sad je počeo raditi negdje 5 minuta ,zablokira i traži reboot...i nakon sat vremena kada ga opet upalim radi 5 minuta i opet kada ga se resetira-radi samo 5 minuta..
inače kompjuter je star 5 godina
Intel Pentium 4 3.0 GHz, 1MB cache level 2 Advanced Transfer Cache, 800MHz, 478-pin, BOX PRESCOTT
ASUS A9550/TD ATI 9550SE, AGP 8X, TV-OUT+VGA+composit out+DVI, 250MHz engine clock, 400MHz RAMDAC, 400MHz Memory, 128 MB RAM > promijenjena je RADEON 9200 SE 128MB
DDR 256 MB/400MHz/PC 3200, jedni, a kupila sam od 1GB ,tako da sveukupno 1,25 GB
da li je to problem do RAMa da se ne podnose ili bi trebalo nešto u BIOSu namjestiti....ili pak nešto deseto....molim vas već sam izludila sa ovim kompjuterom